Tarjoilija, Original Sokos Hotel Presidentti

Tarjoilija, Original Sokos Hotel Presidentti

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
30.9.2022

Manun baarissa taiotaan ennennäkemättömiä drinkkejä, kaadetaan huolellisesti valikoituja viinejä ja tarjoillaan paikallisia oluita. Keittiön bistrohenkinen ruokatuote on perinteinen, mutta ei yksitoikkoinen. Ammattilaisten käsissä valmistuvat niin klassiset cocktailit, kuin lämpimät juomatkin, ja jokainen vieras kohdataan aidolla lämmöllä.

Etsimme Presidentin omaan Bistro Manuun persoonallisia tarjoilijoita, joiden hymyt säilyvät kiireessä ja langat pysyvät käsissä tilanteessa kuin tilanteessa!

Tarjoilijana työhösi kuuluu moninaiset salipuolen työtehtävät. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet reipas ja oma-aloitteinen, etkä kavahda uusia tilanteita. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi, mutta huomioimme myös hiomattomat timantit. Voit siis olla oman urasi vasta-alkaja tai jo monessa liemessä keitetty alan ammattilainen. Asenteesi on meille kuitenkin ratkaiseva tekijä!

Vastineeksi osaamisestasi tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen työpaikan otolliset tunnit, 60-90 h / 3 vk.
  • Mahtavan tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen tilanteessa kuin tilanteessa.
  • Monipuolisen työnkuvan, jossa pääset kehittämään itseäsi urasi ammattilaisena.

Kiinnostuitko?

Työt alkavat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä sopimuksien mukaisesti. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Laitathan hakemuksen Baronan rekrytointijärjestelmän kautta, niin pääsemme tutustumaan sinuun paremmin!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Sokos Hotel Presidentti
Sokos Hotel Presidentti

Upeasti uudistettu Original Sokos Hotel Presidentti esittelee suomalaisia ilmiöitä innovatiivisella tavalla. Suomalaisuus on kantava voima koko talossamme – kokousosaston Kultaranta-tilasta Bistro Manun kotimaisiin raaka-aineisiin ja tyynyliinan juhannuskukista hotelliaulan peurahyllyihin. Monipuolisessa tapahtumatalo Presidentissä järjestät laadukkaat juhlat, kokoukset, seminaarit ja näyttelyt. Pressan mestarin otteella palveleva Bistro Manu kutsuu niin kaupunkilaisia kuin hotellivieraita viihtymään ja nauttimaan.