Tarjoilija, Original Sokos Hotel Vaakuna

Tarjoilija, Original Sokos Hotel Vaakuna

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Hakuaika päättyy
15.10.2022

Kaupungin keskipisteessä sijaitseva Ravintola 10. Kerros kutsuu vieraansa funkkiklassikkona tunnetun Hotelli Vaakunan katolle. Ravintola tarjoaa upean ruokatuotteen lisäksi maistuvia drinkkejä ja sitäkin hulppeampia näköaloja Helsingin avautuvaan näköalaan. Etsimme nyt timanttisia tarjoilijoita tiimiimme!

Toivomme, että sinulla olisi jo entuudestaan ravintola-alan kokemusta ja ruokatarjoilun lisäksi aiempaa kokemusta perusdrinkeistä ja viinitarjoilusta. Mikäli olet ravintola-alan vasta-alkaja ja hiomaton timantti, ei hätää, sillä voit lisäkokemusta hakea myös Baronan Raflateamin kautta.

Olet etsimämme taitaja, mikäli olet ripeä työssäsi ja paineensietokyvyn hallitseva mestari, jolla pysyy langat käsissä tilanteessa kuin tilanteessa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat toistaiseksi. Tunteja on tarjolla mukavat 90 h / 3 vk. Aloittaaksesi tässä tehtävässä tulet tarvitsemaan hygieniapassin sekä todistuksen terveydentilasta (negatiivinen salmonellatodistus).

Kiinnostuitko?

Mikäli mielit olla mukana luomassa seuraavaa lukua historiaan yhdessä Helsingin legendaarisimmista ravintoloista, upean duuniporukan kanssa, laita hakemus saman tien tulemaan! Laitathan hakemuksesi Baronan rekrytointijärjestelmän kautta, jotta pääsemme tutustumaan sinuun mahdollisimman pian.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Reetta-Sofia Rintanen
Reetta-Sofia Rintanen