Tarjoilija, Perlina di Castello, kesätyö

Tarjoilija, Perlina di Castello, kesätyö

Sijainti
Savonlinna
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
26.2.2024

Miltä kuulostaisi päästä todella kehittämään asiakaspalvelutaitojasi ja tarjoamaan mieleenpainuvia asiakaskokemuksia asiakkaille ravintolassa, jossa laadusta ei tingitä?

Haemme a la carte -taitoista tarjoilijaa tyylikkääseen Perlina di Castelloon, Savonlinnan torin välittömään läheisyyteen!

Toivomme ensiluokkaisen asiakaspalvelukokemuksen olevan sydäntäsi lähellä, sillä haluamme tarjota asiakkaille unohtumattoman kokemuksen makuelämyksien äärellä.

Olisi mahtavaa, jos prikka ja lautaset pysyvät hyppysissäsi, eikä hymysi hyydy kiireenkään keskellä. Tärkeintä on loistelias ja reipas asiakaspalveluasenne. Hakemallamme henkilöllä on iloinen ja työtä pelkäämätön asenne, hygienia- ja anniskelupassi sekä paineensietokykyä ja ripeyttä. Odotamme sinulta hyvää suomen ja/tai englannin kielitaitoa sekä erinomaista asennetta sesongissa työskentelyyn.

Tarjolla on tarjoilijan kesätyö Savonlinnan keskustassa ja tunteja on tarjolla sopimuksen mukaan 60h/3vko. Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville sekä ravintolan aukioloajoille, joten sinun tulee olla valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palkkaus vähintään TES mukainen, ammattilaisten palkkaus sovittavissa erikseen ammattitaitoon perustuen. Sopimuksen pituus määritellään tilanteesti mukaan, mutta toivomme mahdollisuutta työskennellä kesäkuusta elokuuhun.

Joka kesä meille Etelä-Savoon tulee tekijöitä eri puolilta Suomea tekemään töitä. Jokaiselle tekijälle järjestyy tarvittaessa asiakkaidemme kautta majoitus työskentelyajalle matalilla kustannuksilla.

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden.

Kiinnostuitko ja haluat osaksi Savonlinnan vilkasta kesää?

Mikäli tunnistit itsesi tästä kuvauksesta, niin laita meille hakemusta tulemaan!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

NOTE! Please leave your application through the application form, do not send it by email. Applications that are sent through the form are only noticed in the recruitment process!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Osuuskauppa Suur-Savo
Osuuskauppa Suur-Savo

Perlina di Castellossa ruoka on italialaista, mutta raaka-aineet ovat pääosin suomalaisia ja paikallisia. Ravintolan sisustus on sekoitus modernia kotoisuutta sekä rustiikkia. Valmistusmenetelmät ovat Italiasta, yksinkertaista ja raaka-ainetta kunnioittavaa ruuanlaittoa savolaisella tvistillä. Puilla lämpiävä pizzauuni on Perlina di Castellon sydän. Uunin korkean lämpötilan ansiosta pizzoihin saadaan erityisen rapea pohja. Muun muassa pitsoissa raaka- aineena käytettävä aito Parman kinkku ja salami leikataan suoraan annoksiin leikkelekoneella, joka on ainoa laatuaan Suomessa. Kesäkautena Perlina di Castellon kesäterassi torin laidalla houkuttelee drinkeille ja ruokailemaan.