Tarjoilija,  Rantasalmi

Tarjoilija, Rantasalmi

Sijainti
Rantasalmi
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
8.10.2023

Haluatko työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan? Baronalaisena se onnistuu! Etsimme nyt keikkatarjoilijoita asiakkeellemme Rantasalmelle syksyn tapahtumia ja pikkujoulukautta ajatellen! Mikäli olet etsimämme iloinen ja asiakaspalveluhenkinen henkilö, jatka lukemista.

Työskentelet keikkaluonteisesti asiakasyrityksessämme, missä pääset työskentelemään monipuolisesti ainutlaatuisessa työympäristössä , esimerkiksi tapahtumissa sekä juhlissa ja  à la carte tarjoilun parissa.

Työtä tehdään pääasiassa viikonloppu iltaisin, joten tämä työ sopii loistavasti opiskelijalle tai toisen työn oheen! Saat itse valita työvuoroja sovelluksen kautta, joten työ on todella joustavaa ja sovitettavissa omaan elämäntilanteeseesi.

Toivoisimme, että sinulta löytyisi alan koulutus tai aiempaa työkokemusta à la carte- ja/tai tilaustarjoilijan töistä, mutta myös hyvällä asenteiset uransa alussa olevat henkilöt otamme huomioon. Työssä tarvitset myös hygieniapassin sekä voimassa olevan terveydentilatodistuksen (ent. salmonellatodistus), mutta voit hankkia nämä rekrytointiprosessin edetessä.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kasvattaa omaa ammattitaitoa sekä kehittyä työssä. Barona on tunnettu ja vastuullinen työnantaja, jonka kautta työnteko luonnistuu helposti ja luotettavasti.

Työllistyminen tapahtuu Barona Horeca Oy kautta.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus tulemaan ja tule osaksi iloista joukkoamme! Käsittelemme hakijoita jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Joel Pulkkinen
Joel Pulkkinen