Tarjoilija Ravintola Casa Largo

Tarjoilija Ravintola Casa Largo

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
30.3.2023

Pitkä kuuma kesä on ihan nurkan takana ja miehistömme on vielä vailla asiakaspalveluhenkisiä taitajia! Oletko sinä kaihoamamme tarjoilija, jonka lämmin energia tarttuu asiakkaaseen kuin asiakkaaseen, ja jonka käsissä taittuvat tarjoilutyön perusteet?

Hakemamme tekijä työllistyy Helsingin Sokoksen kulman kuumimpaan espanjalaista tunnelmaa tarjoilevaan ravintola Casa Largoon ja töitä on tarjolla syys-lokakuussa noin 90 t / 3 vk.

Casa Largossa ruoka on eneemän kuin ruokaa, se on hetkiä ystävien kanssa ja ja yhdessä viihtymistä. Tunnelma vie sinut Espanjan aurinkoon! Täällä asiakkaat pääsevät nauttimaan muun muassa ravintolan kuuluisista patatas bravaksista tai erikoisemmasta pulpo fritosta, joka hurmaa syöjän kuin syöjän! Casa Largon ihastuttavasta baarista on tullut kaupunkilaisten yksi suosituimmista kohtaamispaikoista, jossa asiakkaat pääsevät nauttimaan kaupungin vilinään avautuvien ikkunoiden äärellä.

Bienvenido!

Sovit Casa Largon mahtavaan tiimiin loistavasti, mikäli olet uudelle aidosti avoin, uskalias ja reipas taitaja, joka ei pelkää uusia haasteita tai tahdikkaan tekemisen meininkiä! Tärkeintä on, että haluat kehittyä alasi persoonallisena ammattilaisena, ja siksi aito innostus tehtävää kohtaan katsotaan eduksi. Päivittäisessä työssäsi luot unohtumattomia asiakaselämyksiä! Siis toivommekin sinulta…

  • Innostunutta ja aidosti kiinnostunutta asennetta työtehtäviä kohtaan.
  • Energisen otteen työntekoon!
  • Aikaisempaa osaamista a la carte -tarjoilusta, kuten lautaskannosta, viinien ja muiden juomien pöytiintarjoilusta, kassan käytöstä ja muista vastaavista tehtävistä. Tämä katsotaan suureksi eduksi!

Ammattitaitosi vastineeksi haluamme luvata sinulle unohtumattoman kesän! Siksi takaammekin sinulle…

  • Sopimuksen mukaisen palkkauksen sinun ammattitaitosi puitteissa.
  • Opettavaisia ja ikimuistoisia asiakaskokemuksia, ja lupauksen siitä, ettei yksikään työpäiväsi tule olemaan tylsä!
  • Luotettavan sekä yhteen hiileen puhaltavan tiimin, jonka kanssa et jää tiukan paikan tullen yksin ja jonka kanssa työn ilot jaetaan autenttisen hymyn kanssa.

Huomioithan, että edellytämme sinulta hygieniapassin ja terveydentilatodistuksen ennen työösuhteen alkua!

Heräsikö mielenkiintosi tulla osaksi mahtavaa ja kunnianhimoista työtiimiä?

Älä siis odota ja laita pikaisesti hakemusta tulemaan hakulinkin kautta, koska tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
HOK-Elanto / Casa Largo
HOK-Elanto / Casa Largo

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa ja yksi alueensa tärkeimmistä työllistäjistä. Sillä on noin 340 toimipaikkaa ja töissä noin 6000 tekijää. Kattava myymälä- ja ravintolaverkosto palvelee jopa ympäri vuorokauden. Omistajana keräät parhaat edut ostoksistasi. HOK-Elannon ravintoloissa herkutellaan ja nautitaan elämästä kaikilla aisteilla. Monipuolinen tarjonta vie matkalle maailman suosituimpien ruokakulttuurien äärelle, lähelle ja kauas. Ruoan syvintä olemusta täydentävät monipuoliset viini- ja olutlistat ja ensiluokkainen asiakaspalvelu.