Tarjoilija, Ravintola Farang, Helsinki

Tarjoilija, Ravintola Farang, Helsinki

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
10.10.2022

Farang on hidasta hauduttelua, aromien harmoniaa, intensiivisyyttä, parhaita raaka-aineita ja moderneja ruuanvalmistustekniikoita. Aasialaiset maut yhdistettynä rentoon tunnelmaan ja asiantuntevaan ja ystävälliseen palveluun luovat upean kokonaisuuden, makumatkan. Haluaisitko sinä liittyä mukaan? Nyt sinulla olisi siihen mahdollisuus, sillä haemme Ravintola Farangin matkaan ammattitaitoisia tarjoilijoita!

Moderneihin aasialaisiin makuihin keskittynyt Ravintola Farang muutti ja avasi ovensa 2020 uusissa tiloissa Arkadiankadulla. Farang toimii kahdessa kerroksessa ja on nyt entistä tilavampi sekä elämyksellisempi.

Haemme asiakkaallemme ravintola Farangiin TARJOILIJOITA, jotka haluavat itseään kehittäen sukeltaa tähän rakastettuun konseptiin ja makumaailmaan.

Farangin tarjoilijalta edellytetään:

  • Aikaisempaa kokemusta àla carte tarjoilijan työtehtävistä
  • Hygieniapassia ja terveydentilatodistusta
  • Englanninkielen taitoa, suomen kieli ei ole välttämätön!

Tarjoamme sinulle:

  • Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, työtuntien ollessa keskimäärin 90 h/3vkoa tai halutessasi voit aloittaa työt keikkasopimuksella.
  • Vaihtelevaa, vastuullista ja monipuolista työtä, jossa työtä tehdään ilolla, intohimolla ja yhdessä.
  • Työsuhde solmitaan Baronan kanssa, eli saat käyttöösi baronalaisten edut! Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

BW-Restaurants haluaa olla työntekijöille se Paras Työpaikka. Työtä tehdään intohimolla ja pilke silmäkulmassa. Ilmapiiri on avoin ja kannustava. BW-Restaurants kouluttaa koko tiimiään!

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja tehdään jo hakuajalla.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
BW-Restaurants Oy
BW-Restaurants Oy

BW-Restaurants Oy on yksityinen yritys, jonka omistaa pitkän linjan kokki ja yrittäjä Matti Wikberg. Yhtiömme sisarusparveen kuuluvat Helsingissä ravintolat Farang, Gaijin, Bronda ja Ventuno, sekä leipomo-ravintola Levainit ja Goldfish cocktail-baari. Yhteensä yrityksemme työllistää noin 200 henkilöä. Lisäksi TMK-Restaurants Ab:n myötä avattiin Tukholmaan ravintola Farang vuoden 2013 alussa

Tutustu yritykseen