Tarjoilija, Ravintola Hook Lahti

Tarjoilija, Ravintola Hook Lahti

Sijainti
Lahti
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
14.8.2022

Ravintola HOOK – SUOMEN PARHAAT SIIVET, RIBSIT, BURGERIT JO VUODESTA 1997. Hookin tuoreet vastapaistetut kanansiivet herkullisen kastikkeen kera vievät kielen mennessään! Maittavien ruokien lisäksi rennon meiningin Hookissa nautitaan urheilutarjonnasta sekä tärkeistä tapahtumista screenien välityksellä.

Haemme nyt TARJOILIJOITA uuteen syksyllä avattavaan HOOK ravintolaan LAHTEEN!

Monipuolisiin työtehtäviisi sisältyy niin tilausten vastaanottamista, pöytiintarjoilua kuin asiakaspalvelua kassalla. Pääset vaikuttamaan työtehtäviisi oman mielenkiinnon sekä osaamisen mukaan!

Tässä työtehtävässä pärjää hyvän asenteen omaava tyyppi, joka nauttii hektisestä sekä monipuolisesta työympäristöstä ja on innostunut oppimaan tarjoilun salat. Eli vaikka aiemmasta ravintola-alalla työskentelystä on ehdottomasti hyötyä, ei sinulla välttämättä tarvitse olla pitkää kokemusta alalta, sillä saat työhön hyvän perehdytyksen!

Työssä tarvitset hygieniapassin, anniskelupassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen ennen töiden aloitusta, mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy takataskustasi! Kerkeät hyvin hankkimaan ne vielä ennen töiden alkamista. Sinun tulisi olla täysi-ikäinen, sillä työhön kuuluu alkoholijuomien anniskelua.

Lisätietoja ja hakuohjeet: Työt alkavat joustavasti sopivan henkilön löydyttyä, toivottu aloitus syyskuussa. Työtunteja on tarjolla osaamisesi ja tilanteesi huomioiden sopimuksen mukaan esim.90-112,5h/3vkoa tai voit työskennellä joustavasti keikkaillen. Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaan. Jätä siis hakemuksesi ja varmista paikkasi Hookin porukassa jo nyt!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa