Tarjoilija, Ravintola Majakka

Tarjoilija, Ravintola Majakka

Sijainti
Savonlinna
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
30.1.2023

Hei ravintola-alan osaaja! Kiinnostaisiko viettää kesä Saimaan äärellä, tunnelmallisessa ja vilkkaassa työympäristössä?

Haemme a la carte -taitoisia tarjoilijoita Ravintola Majakkaan!

Etsimämme henkilö hurmaa asiakkaat persoonallaan ja ensiluokkaisella palvelulla. Upean tiimin lisäksi vastaat ensiluokkaisesta asiakaskokemuksesta.

Olisi mahtavaa, jos prikka ja lautaset pysyvät hyppysissäsi, mutta kaikki tämä opetetaan paikan päällä, joten voit olla myös ravintola-alan nouseva tähti! Tärkeintä on loistelias ja reipas asiakaspalveluasenne.

Ravintola Majakan työympäristö on ajoittain hyvin hektinen ja työpäivän aikana joudut hallitsemaan monenlaisia kokonaisuuksia. Etsimme siis nopean mukautumiskyvyn omaavaa, työtä pelkäämätöntä yksilöä osaksi lämmintä ja rentoa työyhteisöä.

Ennen työsuhteen alkua, odotamme että sinulla on hallussasi hygienia- ja anniskelupassi, sekä todistus terveydentilasta.

Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville sekä ravintolan aukioloajoille, joten sinun tulee olla valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palkkaus vähintään TES mukainen, ammattilaisten palkkaus sovittavissa erikseen ammattitaitoon perustuen. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesällä 2023 ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Barona tarjoaa tarvittaessa apua majoituksen järjestämiseen.

Tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää mahdollisimman pian oheisen linkin kautta!

Huomioithan ettemme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Jasmi Martikainen
Jasmi Martikainen
Osuuskauppa Suur-Savo
Osuuskauppa Suur-Savo

Satamaravintola Majakan valo on kutsunut asiakkaita aitojen makuelämysten ja lämminhenkisen palvelun pariin Savonlinnassa jo vuosikymmenten ajan. Meillä herkuttelet lähiseudun vesistön antimilla ja ruokalistamme herkut koostuvat suomalaisesta ruokakulttuurista ripauksella maailmalta lainattuja makuja. Ravintola Majakan viihtyisä ilmapiiri pitää itse kokea.