Tarjoilija, Ravintola Martina, Pori

Tarjoilija, Ravintola Martina, Pori

Sijainti
Pori
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
4.6.2023

Oletko aurinkoisella asenteella varusteltu asiakaspalvelija? Onko sinulla kyky tartuttaa hymysi ja iloisuutesi ihmisiin ympärilläsi? Nautitko sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa? Mikäli vastasit kyllä, me tahdomme kuulla sinusta heti, sillä haemme nyt Porin Martinaan a la carte-tarjoilijaa.

Vastuualueesi

Tarjoilijana toimit monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä Martinan viihtyisässä miljöössä. Huolehdit sekä à la carte-annosten ja juomien tarjoilusta, että asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä.

Menestyksen avaimet

Asiakaspalveluhenkisyys ja reippaus ovat ominaisuuksia, joita toivomme sinulta löytyvän. Osaamisesi pohjana on alan koulutus - olet jo valmistunut tarjoilijaksi tai opiskelet ravintola-alalla – tai olet kartuttanut kokemustasi vastaavissa tehtävissä toimiessasi. Työskentelet tehokkaasti niin itsenäisesti kuin tiimissäkin ja hoidat hommat aina kunnialla loppuun saakka. Olet huumorintajuinen, joustava sekä hyvällä paineensietokyvyllä varusteltu persoona, jolla on tekevä ote työntekoon. Aurinkoisen asenteesi lisäksi sinulta löytyy pelisilmää salissa toimimiseen ja lisämyynnin tekemiseen.

Edellytämme Sinulta, että olet suorittanut hygienia- ja anniskelupassin ja, että olet vähintään 18-vuotias.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluu Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Työ on aluksi keväällä keikkaluontoista, mutta kesäksi tehdään määräaikainen työsopimus, tunnit n. 63h/ 3vko. Voit jatkaa syksyllä keikkalaisena.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat osaksi tiimiämme älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Restel Ravintolat Oy
Restel Ravintolat Oy

Food&Events ruokaravintolat palvelevat maukkaalla ruualla ja lämpimällä tunnelmallaan syöjiä vauvasta vaariin. Töölön tunnelmalliset Mestaritalli ja Meritalli muodostavat viihtyisän kokonaisuuden, joka tarjoaa kauniit puitteet tapahtumille. Perinteikkäät ravintola Central Helsingissä ja muikkuravintola Sampo Kuopiossa ruokkivat nostalgiannälkäiset hyvän ruuan ystävät, ja kodikkaassa Martinassa viihtyy koko perhe tai vaikka suku. Food&Events Ruokaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritys Restel Oy:ta. Resteliin kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää noin 2500 ravintola-alan ammattilaista.  

Tutustu yritykseen