Tarjoilija, Ravintola Portside, Kemiönsaari

Tarjoilija, Ravintola Portside, Kemiönsaari

Sijainti
Kemiö, Turku, Raasepori, Lohja, Helsinki, Inkoo, Hämeenlinna, Hanko, Tampere
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
9.4.2023

HEI SINÄ TARJOILIJA! Tule meille kesätöihin MEREN ÄÄRELLE - tunti Turusta, kaksi Helsingistä! Tarjoamme Sinulle kilpailukykyisen palkan sopimuksen mukaan kesäkuusta elokuun loppupuolelle asti tai halutessasi ainoastaan heinäkuuksi. Majoitus järjestetään.

Taalintehtaalla Kemiönsaaressa sijaitsevassa Ravintola Portsidessa pääset historialliseen miljööseen tekemään erinomaista á la cartea, kuuluisia pizzoja ja ennen kaikkea tarjoamaan unohtumattomia makuelämyksiä; rakastamme tyytyväisiä asiakkaitamme!

Haemme porukkaamme tarjoilijoita kesäkaudelle 2023. Rankkaa työtä keventää huumori sekä toisten auttaminen ja kannustaminen. Tehdään yhdessä Portsidesta kesän mukavin matkailukohde!

Olet etsimämme tekijä, jos innostut aidosti asiakkaiden ilahduttamisesta, olet joustava ja jonka pinna kestää tehdä välillä pitkää ja kiireistä päivää vaihtelevissa työtehtävissä. On hienoa, jos sinulla on aiempaa kokemusta tai olet täysiverinen ammattilainen, mutta huomioimme myös ravintola-alan nousevat tähdet.

Työssäsi tarvitset hygieniapassin sekä suomen kielitaidon, plussaa englannin ja ruotsin perustaitojen hallinnasta.

Laita hakemus tulemaan pikaisesti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ravintola Portside
Ravintola Portside

Tervetuloa Taalintehtaalle historialliseen miljööseen nauttimaan hyvästä ruoasta, kuuluisista pizzoista, hyvistä viineistä ja rennosta ilmapiiristä. Ravintola Portsiden a la carte on palvellut asiakkaita vuodesta 1988 rantamakasiinissa joka on rakennettu 1840-luvulla.