Tarjoilija Ravintola Töölönrantaan

Tarjoilija Ravintola Töölönrantaan

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
27.3.2023

Ravintola Töölönranta on tyylikäs kohtauspaikka Töölönlahdella aivan Suomen Kansallisoopperan vieressä. Valoisa ravintolasali, viihtyisä takkabaari ja vehreä terassi tarjoavat vuodenaikojen mukaan muuttuvat avarat näkymät Hesperian puistoon ja Töölönlahdelle. Töölönrannan keittiö on modernin skandinaavinen ottaen vaikutteita Euroopasta. Olisitko juuri sinä etsimämme TARJOILIJA ja liittyisit kesäksi heidän ammattitaitoisen salitiiminsä jäseneksi?

HAEMME nyt Ravintola Töölönrantaan kahta a la carte tarjoilijaa kesäksi osa-aikaiseen työsopimukseen!

Tämä tehtävä on kuin luotu sinulle, joka rakastat ruokaa, laadukkaita juomia ja asiakaspalvelu on enemmän kuin lähellä sydäntäsi!

Sinulla on jo monipuoliset tarjoilijan taidot, olet oma persoonallinen itsesi, ripeäotteinen ja laatutietoinen asiakaspalvelun ammattilainen! Sinulle maistuu monimuotoinen tarjoilijan työ vauhdikkaassa työympäristössä, niin yksin työskennellessä kuin isossa porukassakin.

Olet täysi-ikäinen, puhut sujuvasti suomen kieltä ja palvelutilanteet sinulta hoituvat myös englannin kielellä. Hygieniapassi sinulta jo löytyy ja jos omaat anniskelupassinkin, on se iso plussa!

Tarjoamme sinulle:

• Aiempaan kokemukseen perustuvan, kilpailukykyisen yksilökohtaisesti sovittavan palkkauksen

• Työtunteja sopimukselle keskimäärin joko 60h/3vkoa tai 90h/3vkoa

• Laajat Noho Partnersin edut

• Monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan

• Upean työympäristön

• Loistavan työtiimin ja kollegoiden vahvan tuen

Työt sijoittuvat ajalle 1.6.- 15.8.2023 tai sovitusti. Syksyllä voit halutessasi jatkaa keikkalaisena.

Työsuhde solmitaan Baronan kanssa ja näin saat käyttöösi myös Baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden.

Kiinnostuitko? Siispä anna kuulua itsestäsi!

Hakemuksen jättäminen on Baronalle helppoa ja varsinkin chatbotin kautta se vie aikaasi vain 1min! Olemme yhteydessä sinuun viikon sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Royal Ravintolat / Töölönranta
Royal Ravintolat / Töölönranta

Royal Ravintolat ja ravintola Töölönranta on osa NoHo Partnersia. NoHo Partners Oyj on suomalainen pörssiin listautunut ravintolakonserni, joka toimii yhteensä noin 250 ruoka- ja seurusteluravintolan, yökerhon ja viihdekeskuksen taustavoimana. Nimi muodostuu sanoista Nordic Hospitality Partners, joilla viestitään konsernin keskeisistä tavoitteista, mahdollisuuksista ja vahvuuksista.

Tutustu yritykseen