Tarjoilija, Rosso Hyvinkää, kesätyö

Tarjoilija, Rosso Hyvinkää, kesätyö

Sijainti
Hyvinkää
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
24.3.2023

Miltä kuulostaisi työ, jossa päivääsi siivittävät maukkaan pastan ja pizzan tuoksu sekä iloiset hymyt asiakkaiden kasvoilla? Hyvinkään Rosso etsii nyt kesäksi TARJOILIJAA, jonka sydän sykkii hyvästä asiakaspalvelusta ja tekemisen meiningistä.

Rosso henkii pienen italialaisen ravintolan tuntua! Kaikki ovat tervetulleita Rosson saapasmaan innoittamalle makumatkalle. Hyvien kulkuyhteyksien päässä, modernissa kauppakeskus Willassa perheet ja ystävät pääsevät kokoontumaan rouhean ruuan äärelle, jonka makumaailma vie asiakkaat Italian viehättäville pikkukaduille. Klassiset herkut, kuten pastat ja pizzat ja suussa sulavat jälkiruuat, luodaan aidolla ammattitaidolla, ja yhdessä lämminhenkisen asiakaspalvelun kanssa Rosso takaa jokaiselle asiakkaalleen unohtumattoman ravintolakokemuksen!

Toivomme, että olet aurinkoinen asiakaspalvelija ja teet jokaisesta kohtaamisesta lämpimän. Lounasaikaan asiakkaat palvellaan iloisen ripeästi kassalta käsin, muuten annokset viedään pöytiin. Tarjoilun ja asiakaspalvelun lisäksi työhön kuuluu muita ravintolan työtehtäviä, kuten pöytien kattamista ja salin siistimistä sekä astiahuoltoa. Hyvinkään Rosson kanssa samoissa tiloissa toimii myös Coffee House ja kahvilan puolella tuuraillaan tarpeen mukaan, joten tässä kesätyössä pääset valmistamaan ja myymään myös erikoiskahveja ja muita kahvilan herkullisia tuotteita. Vastapainoa työn hektisyydelle tuovat mukavat työkaverit sekä toisia kannustava tiimihenki.

Työtä tehdään ajoittain yksin salin puolella, joten aiempi ravintolatyökokemus ja anniskelupassi ovat tarpeen. Toivomme sinulta aikaisempaa osaamista a la carte -tarjoilusta, kuten lautaskannosta, viinien ja muiden juomien pöytiintarjoilusta, kassan käytöstä ja muista vastaavista tehtävistä. Mikäli kokemusta olisi vasta vähän, hae silti rohkeasti! Sovit Rosson huikeaan joukkoon täydellisesti, mikäli olet asenteeltasi positiivinen ja avoin sekä tartut tehtäviin rohkeasti ja oma-aloitteisesti. Saat iloisen ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen taaksesi ja päivittäisessä työssäsi luot unohtumattomia asiakaselämyksiä!

Tehtävään valitulta edellytämme hygieniapassia ja negatiivista salmonellatodistusta (todistus terveydentilasta).

Työpanostasi vastaan tarjoamme sinulle:

  • Kokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan, perustuen MaRaVa:n työehtosopimukseen.
  • Työtunteja kesäkaudella 15.5.-31.8. keskimäärin 90h/3vko, vuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville, ravintolan aukioloaikojen mukaisesti. Työsuhteen tarkoista aloitus- ja päättymispäivistä voimme sopia yhdessä kanssasi.
  • Toiveesi mukaan mahdollisuuden tehdä keväällä jo jonkin verran ilta - ja viikonloppuvuoroja.
  • Mahdollisuus 300€ erilliseen sitouttamispalkkioon, kun määräaikaisen työsuhteen pituus on vähintään 3 kuukautta ja työskentelet sopimuskauden loppuun vähintään 90h/3vko, niin että sopimustunnit täyttyvät.
  • Opettavaisia ja ikimuistoisia kokemuksia, ja lupauksen siitä, ettei yksikään työpäiväsi tule olemaan tylsä!
  • Luotettavan tiimin, jonka kanssa et jää tiukan paikan tullen yksin ja jonka kanssa työn ilot jaetaan autenttisen hymyn kanssa.

Kiinnostuitko?

Varmista paikkasi Rosson kesätiimistä ja laita hakemusta tulemaan mahdollisimman pian, jotta pääsemme tutustumaan sinuun paremmin!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Hok-Elanto / Rosso Hyvinkää
Hok-Elanto / Rosso Hyvinkää

Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Rosso Hyvinkää sijaitsee suositussa kauppakeskus Willassa ja sen yhteydessä toimii myös Coffee House.