Tarjoilija Rosso kesätyö

Tarjoilija Rosso kesätyö

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
18.5.2022

Miltä kuulostaisi työ, jossa päivääsi siivittävät maukkaan pastan ja pizzan tuoksu sekä iloiset hymyt asiakkaiden kasvoilla? Ison Omenan Rosso etsii nyt kesäksi TARJOILIJAA, jonka sydän sykkii hyvästä asiakaspalvelusta ja tekemisen meiningistä.

Toivomme, että olet aurinkoinen asiakaspalvelija ja teet jokaisesta kohtaamisesta lämpimän. Vastapainoa työn hektisyydelle tuovat mukavat työkaverit sekä toisia kannustava tiimihenki.

Työt pitää sisällään vaihtelevia vuoroja, aktiivista asiakaspalvelua ja loistavan tilaisuuden päästä oppimaan tarjoilijan työn salat. Toivomme, että taustaltasi löytyy jo hieman ravintola-alan kokemusta, mutta valmis osaaja ei tarvitse olla, sillä sinut perehdytetään tehtäviin hyvin! Tärkeintä on halu oppia ja tarttua töihin rohkealla ja reippaalla otteella.

Töiden alkaessa sinulta pitäisi löytyä hygieniapassi ja todistus terveydentilasta. Anniskelupassi katsotaan eduksi.

Työt alkavat toukokuussa ja jatkuvat syyskuun puoleen väliin, mahdollisuus aloittaa pienemmillä tunneilla aikaisemmin keväällä ilta- ja viikonloppupainotteisesti. Valitulle työntekijälle on luvassa työvuoroja kesän ajalle keskimäärin 90h/3vko ja työvuorot sijoittuvat ravintoloiden aukioloaikojen mukaisesti.

Laita heti hakemus tulemaan äläkä kursaile turhaan!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa