Tarjoilija, Scandic Jyväskylä Station & City

Tarjoilija, Scandic Jyväskylä Station & City

Sijainti
Jyväskylä, Äänekoski, Laukaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
12.6.2023

Haemme asiakkaallemme Scandic Jyväskylä Cityn ja Scandic Jyväskylä Stationin yhteiseen tiimiin osa-aikaista tarjoilijaa 60h / 3 viikkoon määräaikaiseen sijaisuuteen 1.6.2023-1.3.2024. Työtä tehdään hotelien aamiaisilla, lounaalla, kokouksilla sekä iltaravintolassa vaihtelevasti ja monipuolisesti.

Oletko innostuneesti asiakaspalveluun ja ensiluokkaisiin ravintolakokemuksiin suhtautuva tiimipelaaja, ja haluat luoda ylivertaisia ravintolaelämyksiä yhdessä kollegoidesi kanssa?

Mitä voit odottaa meiltä?

• Pyrimme tukemaan työ- ja vapaa-ajan tasapainoa, jotta voit keskittää energiasi luovaan ravintolatyöskentelyyn ja ainutkertaisten kokemusten tarjoamiseen vieraillemme.

• Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä haluamaasi suuntaan, oli se sitten mikä tahansa.

• Meillä voit olla oma itsesi. Meillä arvostetaan jokaisen ainutlaatuisuutta ja monimuotoisuutta. Siten takaamme myös vieraille aidosti henkilökohtaisen kokemuksen.

• Meillä pääset mukaan luomaan vastuullisia hotellielämyksiä. Välitämme tiimiläisistämme, ympäristöstä ja ympäröivästä yhteiskunnasta. Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä.

  • Käytössäsi ovat niin Scandicin kuin Baronankin loistavia henkilöstöetuja

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme, että sinulla olisi jo tietotaitoa ruoka ja juomatuotteisiin, sekä kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja ravintola-alan kokemus katsotaan eduksi. Pystyt palvelemaan asiakkaita niin suomeksi kuin englanniksikin. Osaat toimia osana tiimiä. Pystyt työskentelemään ravintolan aukioloaikoina, jotka painottuvat iltoihin ja viikonloppuun.

Jätä hakemus jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa