Tarjoilija, Sokos Hotels

Tarjoilija, Sokos Hotels

Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
24.5.2022

Ih­mi­set ovat eri­lai­sia, ja eri­lai­set ih­mi­set ja­noa­vat eri­lai­sia ho­tel­le­ja ja ho­tel­li­ko­ke­muk­sia! Ainutlaatuiset Sokos Hotellit omistautuvat laadukkaalle asiakaspalvelulle asiantuntevalla ja mestarillisella otteella, mikä heijastuu sekä tekijöiden asenteissa sekä alati kehittyvässä palveluiden kokonaisuuksissa. Nyt lämminhenkisyydestään ja loistavista konsepteistaan tunnetut ketjun legendaarisimmat toimipaikat etsivät kasvavaan joukkoonsa alan ammattilaisia kesäsesongille 2022!

Kaikkien aikojen kesä tulossa! Mutta sinulta uupuu vielä rahat kesän rientoja varten? Haluaisitko päästä ulkomaiseen ja kansainväliseen tunnelmaan, mutta et halua vielä matkustaa? Älä huoli, meillä on sinulle ratkaisu!

Tule töihin tarjoilijaksi Sokos Hotelleille pääkaupunkiseudulle!

Pääset halutessasi työskentelemään hotellien monipuolisten ravintoloiden á la carte-tarjoilun lisäksi myös aamiais-, lounas- sekä kokoustarjoiluissa.

Jokaisen Sokos Hotelsin ravintola on uniikki ja juuri siksi arvostamme monipuolista osaamistasi! Saat olla juuri sellainen kuin olet ja jokainen asiakaskin kohdataan yksilönä! Menoa ja meininkiä ei näissä toimipaikoissa puutu, ja tiiviinä tiiminä hoituvat kiireisimmätkin serviisit helposti loppuun. Tässä työssä oppii paljon uutta ja pääsee kansainväliseen tunnelmaan, eli eipä haittaa, vaikka ei pääsisi ulkomaille kesällä!

Mitä haemme:

Etsimme hyvän asenteen omaavia ja omatoimisia henkilöitä, jotka eivät pelkää kiirettä ja joilla on hymy aina herkässä!

Sinulla ei tarvitse olla vuosien tarjoilijakokemusta taustalla, mutta prikka ja lautaset pysyvät jo hallitusti hyppysissä ja pöytiintarjoilu on tuttua huttua, eli olet tehnyt edes hieman ac-tarjoilua.

Olet hurahtanut hotelli- ja ravintolamaailmaan ja haluat tulla luomaan Sokos Hotellien asiakkaille mieleenpainuvia kokemuksia. Tässä työssä sinulla on mahdollisuuksia edetä myös urallasi omien toiveittesi mukaisesti. Tunteja on reilusti tarjolla ja voimme sopia kanssasi, mikä on juuri sinulle sopivin tuntimäärä työskentelylle, jotta voit myös itse nauttia kesästä!

Mitä siis odotat? Hae nyt ja liity Sokotelin jengiin viettämään ja tekemään kaikkien aikojen kesä!

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuprosessin aikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löytyessä, laitathan siis hakemuksesi Baronan rekrytointijärjestelmän kautta, jotta pääsemme tutustumaan sinuun mahdollisimman pian!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Sokotel Oy
Sokotel Oy

Sokos Hotels on hotelliketju, johon kuuluu kaikenkaikkiaan yhteensä huimat 44 hotellia Suomessa ja 1 Tallinnassa. Kaikki toimipisteet sijaitsevat kaupunkien sykkeissä tai keskellä vapaa-ajan kohteita, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia operoi emoyhtiö Sokotel Oy, joka on hotellioperaattori ja SOK Liiketoiminta Oy:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö.

Tutustu yritykseen