Tarjoilija, Veljekset Keskinen Oy

Tarjoilija, Veljekset Keskinen Oy

Sijainti
Alavus
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
20.5.2022

Oletko sinä uusi osa meidän Kyläkauppatiimiä? Tartu tilaisuuteen ja vietä unohtumaton kesä 2022 Suomen suurimmassa Kyläkaupassa Tuurissa! Tehdään tästä kesästä huikea!

Haemme juuri nyt asiakaspalveluhenkisiä ja aurinkoisia TARJOILIJOITA ilahduttamaan Tuurin Kyläkaupan kävijöitä ikimuistoisilla asiakaspalvelukohtaamisilla. Voit olla pitkän linjan konkari, työuraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kaikkea siltä väliltä. Tärkeintä on, että sinulta löytyy reipas asenne ja halu tuottaa asiakkaille positiivisia ravintolakokemuksia. Tämä kesätyö on täynnä nopeatempoisia päiviä Kyläkaupan kesän sykkeessä, joissa pääset kartuttamaan työkokemustasi osana asiantuntevaa ja mukavaa työporukkaa. Keskisen Kyläkaupan alueella sijaitsee monta ravintolaa, joten haemme tekijöitä useaan erityyppiseen työpisteeseen. Päästäksesi käsiksi kesätyöhön Kyläkaupalle tarvitset:

  • Positiivista työskentelyasennetta ja hyvää paineensietokykyä

  • Hygieniapassin ja salmonellatodistuksen

  • Täysi-ikäisyyden

  • Hyvää suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme anniskelupassin ja mielellään jonkin verran aiempaa kokemusta tarjoilijan työstä. Tarjolla on eripituisia kesäpestejä kesä-elokuun väliselle ajalle. Tunteja on tarjolla käytettävyytesi mukaan ja vuorot sijoittuvat sekä arkeen että viikonloppuun. Kerrothan hakemuksessasi, millä aikavälillä olet valmis työskentelemään. Työllistyt Kyläkaupalle Baronan työntekijänä.

Ole nopea ja ota unohtumaton työkesä omaksesi hakemalla paikkaa pian!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ida-Maria Pajukoski
Ida-Maria Pajukoski
Veljekset Keskinen Oy
Veljekset Keskinen Oy

Alavuden Tuurissa, viidensadan asukkaan kylässä sijaitseva Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo. Pitkän historiansa aikana Kyläkauppa on kasvanut huimasti kooltaan, että valikoimaltaan. Kyläkauppaa ja sen ympärille kasvanutta lähes sadan yrityksen kauppakylää ja sen ainutlaatuista, välitöntä tunnelmaa on mahdoton kuvata sanoin. Suomen halvin hintataso, onnistunein valikoima ja ystävällisin palvelu takaavat asiakastyytyväisyyden.

Tutustu yritykseen