Tarjoilija

Tarjoilija

Sijainti
Turku
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
6.6.2022

Haluatko työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan? Baronalaisena se onnistuu! Etsimme nyt keikkatarjoilijoita Turun seudulle. Mikäli olet etsimämme asiakaspalveluhenkinen ja iloinen henkilö, jatka lukemista.

Työskentelet keikkaluonteisesti eri asiakasyrityksissämme Turun alueella, joten pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin työympäristöihin.

Työajat sijoittuvat sekä aamuun että iltaan. Keikkatyössä työvuoroja on tarjolla asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja voit itse päättää, mitä vuoroja haluat ottaa vastaan. Tässä työssä sinulla onkin mahdollisuus työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan – sopii siis loistavasti myös opiskelijalle tai toisen työn ohelle! Mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Olet alan ammattilainen tai vasta alalle tullut, asenteesi ratkaisee.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kasvattaa omaa ammattitaitoa sekä kehittyä työssä. Barona on tunnettu ja vastuullinen työnantaja, jonka kautta työnteko luonnistuu helposti ja luotettavasti. Mikäli kiinnostuit, laita hakemus tulemaan ja tule osaksi iloista joukkoamme.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Annarina Jussilainen
Annarina Jussilainen