Tarjoilijoita Turun alueelle

Tarjoilijoita Turun alueelle

Sijainti
Turku
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
4.12.2022

Haluatko työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan, esimerkiksi opintojen ohelle? Baronalaisena se onnistuu! Etsimme nyt tarjoilijoita Turun alueelle.

Työskentelet eri asiakasyrityksissämme Turun alueella, joten pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin työympäristöihin. Työtä on mahdollista tehdä työntekijän omien toiveiden mukaan joko vakituisemmin yhdessä tai keikkaluontoisesti useammassa eri toimipaikassa. Työvuorot sijouttuvat pääasiassa iltoihin ja viikonloppuihin.

Toivomme, että sinulla on positiivisen asenteen lisäksi alan koulutus tai aikaisempaa työkokemusta à la carte- ja/tai tilaustarjoilijan töistä. Toiveena on, että sinulta löytyisi hygienia- ja anniskelupassi, mutta voit hankkia nämä myös rekrytointiprosessin edetessä.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kasvattaa omaa ammattitaitoa sekä kehittyä työssä. Barona on tunnettu ja vastuullinen työnantaja, jonka kautta työnteko luonnistuu helposti ja luotettavasti.

Kiinnostuitko? Työt alkavat sopimuksen mukaan ja haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksen tulemaan!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Annarina Jussilainen
Annarina Jussilainen