Tarjoilja, Hullu Poro Oy Levi

Tarjoilja, Hullu Poro Oy Levi

Sijainti
Kittilä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
14.7.2024

Haemme tarjoilijoita Hullu Poron eri ravintoloihin talvisesongille 2024-2025!

Hullu Poro Oy perheyritys, joka on toiminut Levillä jo vuodesta 1988. Konsepti on muodostunut legendaariseksi kokonaisuudeksi ravintoloita, majoituspalveluja ja aktiviteetteja Suomen Lapissa, joka on ollut kaikkien aikojen suosikki matkailijoille ympäri maailmaa jo kolmen vuosikymmenen ajan.

Etsimme Hullu Poron ravintoloihin tulevaan talvisesonkiin TARJOILIJOITA.

Hullu Porolla on kattava tarjonta ravintolapalveluita, joissa kaikissa yhteensä 4500 asiakaspaikkaa. Kokemusta olisikin hyvä olla haalittuna esimerkiksi A la Carte -tarjoilusta, buffetista, banketista tai baarityöskentelystä. Kaikenlaista osaamista tarvitaan!

Toivomme sinulta:

  • Tarjoilijan koulutusta ja kokemusta
  • Kokemusta työskentelystä paineen alla
  • Organisointi- ja priorisointitaitoja
  • Hyviä sosiaalisia taitoja
  • Englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

  • Kilpailukykyisen palkan kokemusvuodet huomioiden
  • Monipuolisen ja rikkaan työyhteisön
  • Huolellisen perehdytyksen työtehtäviin
  • Baronan hyvien henkilöstöetujen lisäksi työntekijöille tarjotaan Hullu Poron omat erinomaiset henkilöstöedut

Työt alkavat marraskuun puolivälin tietämillä ja kestävät aina huhtikuun lopulle saakka. Tunteja on tarjolla n. 90 tuntia / 3 vkoa. Kovimmalla sesongilla töitä voi olla enemmänkin.

Tarjolla maksullinen kimppa-asunto omalla huoneella n. kahden kilometrin päässä Levin keskustasta.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, laitathan hakemuksesi pikemmiten oheisen linkin kautta. Teemme haastatteluja ja valintoja jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Roosa Räikkönen p.+358 44 4602 183, roosa.raikkonen@barona.fi tai Suvi Willström p. +358 50 4426 912 suvi.willstrom@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Hullu Poro Oy
Hullu Poro Oy

Hullu Poro Oy on vuonna 1988 liiketoimintansa aloittanut Visit Levissä sijaitseva yksityissomisteinen matkailualanyritys. Hotelli Hullu Porossa on 157 hotellihuonetta ja kokoustiloja 300 hengelle. Hullu Poroon kuuluu 17 erilaista ravintolaa, joissa kaikissa yhteensä 4500 asiakaspaikkaa. Lisäksi Hullu Poro tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluita. Hullu Poro on aito lappilainen monipuolinen, joustava ja luotettava yritys, joka tuottaa hyvällä meiningillä asiakkailleen ainutlaatuisia elämyksiä. Hullu Poron omistaa Päivikki Palosaari.