Tavaran vastaanottaja Avialogikseen

Tavaran vastaanottaja Avialogikseen

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
6.7.2022

Huoneenlämmin uusi, hieno ja moderni logistiikkakeskus lentokentän vieressä - Kuulostaako houkuttelevalta? Etsimme nyt valmistuvaan logistiikkakeskukseemme tavaran vastaanottajaa arkityöhön. Jos tuotteiden vastaanottaminen ei ole sinulle tuntematon tehtävä, niin tämä tehtävä voisi sopia sinulle!

Etsimme valmistuvaan logistiikkakeskukseemme, Avialogikseen, työntekijää tavaran vastaanoton tehtäviin kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Keskuksessamme käsitellään useiden toimijoiden tuotteita ja tuoteryhmät voivat vaihdella pienistä kappaletavaroista aina suuriin trukeilla käsiteltäviin tuotteisiin saakka. Keskuksessamme tulee olemaan niin kuormalavahyllyjä kuin myös modernia pientavara-automaatiotakin ja vastaanoton tehtävien työvaiheet voivat vaihdella jonkin verran käsiteltävien tuoteryhmien mukaan. Saapuvia kuormia puretaan niin vastapainotrukeilla kuin lavansiirtovaunuillakin ja välillä voit päästä myös hyllyttämään tuotteita työntömastotrukilla. Tehtävässä pärjääminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaanottotehtävistä ja jonkun edellä mainitun trukin käytöstä. Työajat tehtävissä jakautuvat arkipäiville (ma-pe) klo 06-22 välille porrastuen viikkokohtaisesti aamu-, väli- ja iltavuoroihin.

Tehtävässä pääset alusta alkaen mukaan modernin logistiikkakeskuksen toimintaan ja omalla työpanoksellasi voit päästä myös vaikuttamaan vastaanottotoimintojen kehittämiseen tulevaisuudessa. Moderni keskuksemme tarjoaa sinulle myös kuntoilumahdollisuudet työajan ulkopuolella keskukseen valmistuvan oman kuntosalin myötä.

Mikäli olet kiinnostunut työmahdollisuudesta uudessa logistiikkakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien äärellä, jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Tehtävässä on mahdollista aloittaa työt nopeasti ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Voit halutessasi kurkata oheisen linkin takaa keskuksesta tarkempia tietoja: https://barona.fi/yrityksille/avialogis-logistiikkakeskus

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa