Team Member Taco Bell Nihtisilta, Espoo

Team Member Taco Bell Nihtisilta, Espoo

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
8.6.2023

Live Más with Taco Bell – elä enemmän myös töissä! Etsimme suurella sydämellä ja innostuksella varustettua tulevaisuuden tähtipelaajaa Nihtisillan Taco Bell ravintolaan: Oletko sinä yksi heistä? Taco Bell lisää makua elämään tekemällä asioita eri tavalla ja laittaa twistin tarjoamaansa ruokaan luomalla kokemuksia, jotka yllättävät ja ilahduttavat. Jos haluat kehittää osaamistasi samalla, kun tarjoat asiakkaille nopeaa, hauskaa ja ystävällistä palvelua, on Taco Bellin tarjoama tehtävä täydellinen paikka oppia, kasvaa ja onnistua!

Tarjolla enemmän kuin työpaikka!

Taco Bell tarjoaa parasta asiakkailleen sekä haluaa tarjota parhaan työympäristön, jossa sinä voit loistaa, viihtyä sekä kouluttautua aina vain paremmaksi, niin osana tiimiäsi kuin yksilönäkin. Uutena Team Memberinä osallistut palkalliseen kattavaan koulutukseen, jossa myös Taco Bellin brändi ja filosofia tulee sinulle tutuksi.

Työsuhde on vakituinen ja sopimustuntimäärä on 75h/3vko. Työvuorot sijoittuvat ma-su välille, kaikkiin vuorokauden aikoihin. Työ sisältää myös yövuoroja.

Team Memberinä olet innostunut hoitamaan tehtäviäsi positiivisella innolla ja suurella sydämellä. Jos olet valmis ja halukas tekemään vuorotyötä, olet täysi-ikäinen ja omaat vähintään kohtuulliset taidot englanninkielessä, olet täyttä Taco Bell -matskua ja tahdomme kuulla sinusta heti! Taco Bell palkkaa asennetta ja kouluttaa taitoa, joten intosi ja halusi oppia sekä persoonasi merkitsevät eniten!

Tacobelliläiset ovat nälkäisiä HUNGRY tekemään, palvelemaan ja olemaan vahvasti hetkessä läsnä:

  • Helpful - Autamme ja palvelemme timanttisella "kyllä onnistuu" -asenteella niin toisiamme kuin asiakkaitamme.
  • Understanding - Varmistamme, että ymmärrämme asiakkaidemme ja työntekijöidemme elämää kehittämällä osaamistamme.
  • Never follow - Tavoittelemme uutta ja odottamatonta. Teemme asiat toisin kuin kilpailijamme ja siten pysymme edellä muita.
  • Grateful - Sanomme kiitos - useasti päivässä. Tunnustus on tärkeä sekä sen antajalle että saajalle ja siksi olemme intohimoisia antamaan toisillemme kiitosta.
  • Relentless - Pyrimme olemaan parhaita kaikessa mitä teemme. Ylitämme esteet tiimityöllä, emmekä anna haasteiden viedä huomiotamme oikeista asioista.
  • Youthful - Nuorekas fiilis inspiroi meitä ja uskomme kaiken olevan mahdollista, iästä riippumatta.

Innostuitko?

Sitten haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Taco Bellissä työskentely on niin kivaa, että aloitettuasi, et halua enää luopua siitä! Ja tästä myös tunnustuksena Taco Bell palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Hae nyt, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Barona toimii rekrytoinnin yhteystyökumppanina.

Taco Bell on osa Resteliä, joka on vakaravainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Restel Mexican Food Oy
Restel Mexican Food Oy

Taco Bell on Kaliforniassa 1962 perustettu kansainvälinen, maailman suurin meksikolaistyylinen franchise-periaatteella toimiva pikaruokaketju. Suomen ensimmäinen Taco Bell -ravintola avattiin syksyllä 2017 Helsingin keskustaan. Siitä lähtien Taco Bell on valloittanut suomalaisten sydämiä jo 10 ravintolan voimin. Taco Bell valmistaa taconsa, burritonsa ja muut tunnetut tuotteensa aina tilauksesta ja asiakkaan toiveen mukaisesti, ja tuotteissa on runsaat maut ja laadukkaat raaka-aineet.

Tutustu yritykseen