Teamledare för fast anställning på Jula Finland Ab:s nya varuhus, Vasa.

Teamledare för fast anställning på Jula Finland Ab:s nya varuhus, Vasa.

Sijainti
Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.5.2022

Finlands första Jula öppnas i Vasa i slutet av 2022 – kom med i vårt superteam för att bygga upp nytt och ta del av Julas framgångssaga i Finland! Vi söker två ansvarsfulla och flexibla teamledare för att säkerställa att butikens dagliga arbete samt teamarbetet flyter på smidigt. Arbetet påbörjas i augusti med en omfattande inskolning under vilken du kommer att besöka Julas enheter i Sverige.

Vi söker två fast anställda teamledare på heltid till Julas nya varuhus i Vasa för att stötta butikschefen och den biträdande butikschefen i deras praktiska arbete. Efter inskolningsperioden börjar byggandet av butiken – och det arbetet kommer kräva värdefull arbetsinsats och idéer från varje anställd. Varuhuset ligger nära Vasa centrum.

Hur ser arbetsbilden ut för Julas teamledare?

Den mångsidiga arbetsbilden för Julas teamledare omfattar försäljaruppgifter såsom kundbetjäning, försäljning samt arbete vid kassa och hyllor. Som teamledare är det din uppgift att se till att butikens vardag fungerar smidigt, att vägleda och stödja försäljarna i det praktiska arbetet samt att lösa möjliga problemsituationer. Julas produktsortiment omfattar ett heltäckande antal produkter, så i detta jobb kommer du även kunna bygga olika kampanjer, genomföra produktpresentation och öka din egen produktkännedom.

Teamledaren ingår i butikens ledningsgrupp tillsammans med butikschef och biträdande butikschef och spelar en viktig roll för att säkerställa en väl fungerande vardag och arbete. Det här är jobbet för dig, om du är redo att fungera som gott exempel för andra anställda, du kan hantera även stora helheter inklusive små detaljer och ditt leende saknas ej mitt i brådskan eller pressen.

Varuhuset har öppet alla dagar i veckan, så du är väl beredd på att arbeta under alla butikens öppettider.

Vilken typ av arbetskamrat letar vi efter till vårt glada gäng?

Som teamledare vid Jula passar en positiv, tillmötesgående och flitig person som har förmågan att ta ansvar för att varuhuset fungerar väl och kan stötta övriga medarbetare. Vi önskar att du redan har viss tidigare arbetserfarenhet inom handelsbranschen eller som teamledare eller motsvarande. Utbildning inom handel och/eller eventuell produktkännedom om Julas produktsortiment anses vara till den sökandes fördel. Du kan väl också betjäna kunder flytande på både finska och svenska.

Vad erbjuder Jula dig?

Jula erbjuder dig en unik möjlighet att från början bygga upp Julas första enhet i Finland tillsammans med professionella kollegor. Du får stöd av en lättsam och förtrolig arbetsgemenskap där alla har möjlighet att utvecklas och briljera i sitt arbete. Det är viktigt för oss att personalen trivs med sitt arbete och för oss är allt möjligt när vi tillsammans arbetar för att nå längre.

Vi erbjuder dig även:

  • Mångsidiga arbetsuppgifter
  • Utbildnings- och utvecklingsmöjligheter
  • Lön enligt kollektivavtal
  • En bra personalrabatt, motionsförmån och omfattande företagshälsovård
  • Det lysande teamets stöd och feedback i ditt arbete – Vid Jula jobbar fantastiska typer och du står inför en internationell gemenskap.
  • En lättsam och förtrolig atmosfär.

Intresserad? Om vi lyckades övertyga dig om att denna möjlighet inte bör missas, skicka in din ansökan via länken nedan så snart som möjligt, dock senast den 29.5.2022. Vi börjar granska ansökningar och utföra intervjuer redan under ansökningstiden.

För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Matilda Viitasalo, Baronas rekryteringskonsult, vardagar kl 9-16 på telefon +358 45 7881 5373 eller via e-post matilda.vahakangas@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Jula Finland Oy
Jula Finland Oy

Välkommen till Jula! Jula erbjuder gör-det-själv människor ett brett utbud av produkter för såväl hem, trädgård som fritid. En enkel vardag, ett aktivt och njutbart liv och styrkan i att samarbeta. Dessa är Jula uppbyggt av. Vi tror på att vi tillsammans kan skapa ett liv som gjort precis för dig! Verksamheten startade i Sverige 1979 med träbearbetningsmaskiner även kända bland finländarna. Sedan dess har tillväxten varit enorm och nu finns Jula-familjen i Sverige, Norge, Polen och snart även i Finland!