Töihin tekniseen tukeen

Töihin tekniseen tukeen

Etsitkö töitä teknisen tuen tehtävien parista? Jos vastasit kyllä, tulit oikeaan osoitteeseen. Haemme nimittäin jatkuvasti osaajia erilaisiin teknisen tuen työtehtäviin ympäri Suomen sekä ulkomaille.

Kiinnostavia työtehtäviä on niin opintojaan päättäville IT-alan opiskelijoille kuin kokeneille asiantuntijoillekin service deskin ja lähituen tehtävien parissa. Yleisesti ottaen tärkeintä on, että sinulta löytyy tarvittavat tekniset taidot, positiivinen asenne sekä hyvät asiakaspalvelu- ja tiimityötaidot.

Tehtäväksesi jää päättää minkätyyppisessä organisaatiossa ja työyhteisössä haluat työskennellä, ja tietysti laittaa hakemus tulemaan. 👇

Katso avoimet työpaikat

Mitä Service Desk Agent tekee? Katso video

Millaista on lähitukihenkilön työ? Katso video

Miksi IT-alalle Baronan kautta?

 1. Työpaikkoja monipuolisesti ja paljon

  Olemme lukuisten yritysten rekrytointikumppani ja siten meillä on aina joku haku päällä. Nettisivuillemme päivittyy jatkuvasti uusia IT-alan työpaikkoja.

 2. Helppo hakea

  Jos sopivaa ilmoitusta ei juuri nyt ole auki, kannattaa lähestyä meitä avoimen hakemuksenkautta. Rekrytointikonsulttimme etsivät jatkuvasti sopivia matchejä työntekijän ja työpaikan välille.

 3. Sujuva haastatteluprosessi

  Haastattelun ei ole tarkoitus olla vakava tentti, vaan mukava keskustelu sinusta ja sinun osaamisestasi, sekä meistä ja meidän työmahdollisuuksistamme. Varaamme haastatteluun aina kunnolla aikaa.

 4. Kattava perehdytys

  Etkö ole vielä IT-alan guru? Ei haittaa! Me etsimme potentiaalia ja hyviä tyyppejä, joilla on intoa oppia ja kehittyä. Meillä saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

 5. Kasva IT-alan ammattilaisena

  Meillä kannustetaan kehittymiseen ja urapolkuihin! Sinulla on mahdollisuus kasvaa IT-alan ammattilaisena ja edetä yhä vaativampiin tehtäviin.

IT-alan töihin ulkomaille
IT-alan töihin ulkomailleToteuta työelämän haaveesi Baronan kanssa! Palvelukeskuksissamme Puolan Katowicessa ja Espanjan Fuengirolassa pääset aloittamaan (työ)elämäsi seikkailun helposti suomen kielellä.Lue lisää

Etkö löytänyt etsimääsi? Jätä avoin hakemus

Ota yhteyttä

Heini Taanila
Heini Taanila
Talent Consultant

IT

heini.taanila@barona.fi
Anni Kumpula
Anni Kumpula
Talent Consultant

IT

anni.kumpula@barona.fi
Elisa Survonen
Elisa Survonen
Marko Heinonen
Marko Heinonen

IT-alan avoimet työpaikat