Technical Support Specialist, Electrical

Technical Support Specialist, Electrical

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
27.5.2024

Etsimme kansainväliselle asiakkaallemme Technical Support Specialistia Engineering Support-tiimiin.

Asiakkaamme toimittaa sähkö- ja automaatiojärjestelmiä meri- ja satamateollisuudelle ja Technical Support Specialistina toimit sähkösuunnittelun teknisenä tukena globaaleille sisäisille sidosryhmille. Tuotat ratkaisuja erilaisiin teknisiin ongelmiin yhdessä tiimisi kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset soveltuvan sähköalan koulutuksen (insinööri/DI), kokemusta esim sähkösuunnittelutehtävistä, asiakaslähtöistä ajattelutapaa, sujuvia kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi.

Työpaikka sijaitsee Vuosaaressa, mutta tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde solmitaan Baronan kanssa ja myöhemmin sinulla on mahdollisuus rekrytoitua tehtävässä myös suoraan asiakkaalle.

Jos sinulla on kysyttävää rekrytointiprosessista tai tehtävästä, ota yhteyttä Barona Engineeringin seniorikonsultti Katri Hyppäseen numerossa +358 50 439 9785. Tavoitettavissa arkisin klo 9-15. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae tehtävää pian oheisen linkin kautta. Työsuhde solmitaan heti oikean henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tietosuojasyistä emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse tai WhatsAppin kautta.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Katri Hyppänen
Katri Hyppänen