Tehtävään koulutettava ohipumppaaja Ohiko Oy:lle

Tehtävään koulutettava ohipumppaaja Ohiko Oy:lle

Sijainti
Tuusula, Espoo, Helsinki, Vantaa, Hyvinkää
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
12.12.2023

Haemme Ohiko Oy:lle kenttätyöntekijää eli ohipumppaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä menestyminen avaa erinomaiset mahdollisuudet töiden jatkumiseen asiakkaallamme myös määräaikaisuuden jälkeen.

Työtehtävät pitävät sisällään ohipumppauskohteiden valmistelutöitä, tulppauksia, valvontaan ja muita kenttäkohteissa tai asiakkaan hallilla tapahtuvia tehtäviä. Työ on vaativaa ja sitä tehdään usein haastavissa ja ahtaissa olosuhteissa. Työt sijoittuvat lähtökohtaisesti pääkaupunkiseudulla, mutta työkohteita voi olla myös eri puolella suomea.

Työpäivät alkavat pääsääntöisesti Tuusulasta

Mitä on ohipumppaus? Ohipumppausta käytetään esimerkiksi infratyömailla, kun jäte- tai hulavesilinjoja korjataan tai uusitaan. Pumpuilla voidaan siirtää suuria määriä vettä väliaikaisesti työmaakohteen ohi, jotta vesiverkoston toiminta ei keskeydy. Kenttätyöntekijät rakentavat pumppausjärjestelmät, mutta automatisoidulla etävalvonnalla ylläpidetään järjestelmän toimintaa.

Tarjoamme tekijälle:

  • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä ohipumppausalan ammattilaiseksi.
  • Mahdollisuuden myöhemmässä vaiheessa suorittaa ammattitutkintotasoinen oppisopimuskoulutus.
  • Itsenäisen, vastuullisen sekä teknillisesti mielenkiintoisen työn.

Pärjäät työssä, kun sinulla on seuraavia taitoja ja ominaisuuksia:

  • Haluat tehdä töitä ja sinulla on kova motivaatio välillä raskaaseenkin ulkona tapahtuvaan työhön
  • Sujuvaa suomenkielentaitoa
  • Haluat kehittää itseäsi ja kasvaa ammattilaiseksi työtä tekemällä
  • Kykenet työskentelemään ns. normaalien työaikojen ulkopuolella (työhön kuuluu päivystystä)
  • Matkatyövalmiuksia ja perusteknillistä taitoa, joka on tullut esim. aiemmasta työstä tai harrastusten kautta.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään viipymättä oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoa antaa tarvittaessa Baronalta Niko sähköpostiosoitteesta niko.timonen@barona.fi tai puhelimitse numerosta 0444602072

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ohiko Oy
Ohiko Oy

Ohiko Oy tarjoaa ohipumppauspalvelut ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Kauttamme saat kokonaisvaltaista palvelua, jossa suunnittelemme, toteutamme ja valvomme ohipumppauksen asiakkaan tarpeiden mukaan. Käytämme nykyaikaa vastaavia laitteita, sekä toimintatapoja, joilla saamme tarjottua kustannustehokasta palvelua asiakkaille. Lisäksi meiltä on mahdollista vuokrata kalustoa erilaisiin tarpeisiin.