Tekijöitä tuotannon tehtäviin

Tekijöitä tuotannon tehtäviin

Sijainti
Rauma, Eurajoki, Laitila
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2022

Haemme asiakasyrityksellemme Oras Oy:lle hyvällä asenteella ja reippaalla työotteella toimivia työntekijöitä tuotannon erilaisiin työtehtäviin.

Työtehtävät pitävät sisällään kasaus- tai laadunvalvontatehtäviä, kokoonpanotöitä tai pientavaran pakkaus- ja lajittelutehtäviä. Töitä tehdään kokoaikaisesti 3-vuorotöissä. .

Ketä etsimme

Etsimämme henkilö on motivoitunut olemaan poikkeuksetta työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja aitoa innostusta ja kykyä oppia uutta. Olet joustava työntekijä ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Työtehtäviin perehdytetään suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on edellytys. Voit olla jo kokenut alan konkari tai työurasi alussa: me autamme sinua löytämään sinulle sopivan työn.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä teollisen alan johtavassa, huippuluokan yrityksessä. Kauttamme voit saada itsellesi esimerkiksi opiskelemaasi alaa vastaavan työpaikan tai täysin uuden suunnan työurallesi. Pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi osana osaavaa ja motivoitunutta tiimiä. Mikäli näet itsesi työskentelemässä osana teollisuuden ammattilaisporukkaa, jätäthän hakemuksesi meille.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävään antaa Pilvi Ruohonen 040 689 11 84

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Pilvi Ruohonen
Pilvi Ruohonen
Oras Oy

Miksi Oras? Me Oraksella teemme ihmisten päivittäisestä elämästä hieman parempaa. Suunnittelemme tuotteita, jotka parantavat elämänlaatua niin kotona kuin julkisissakin tiloissa. Tuotteemme on tehty käyttöä varten. Suunnittelun kulmakivinä ovat olleet mm. toiminnallisuus, ajaton muotoilu, ympäristöystävällisyys sekä kestävyys. Haluamme antaa kaikille tuotteidemme käyttäjille mahdollisuuden elää enemmän – täyttä, ainutlaatuista elämää.

Tutustu yritykseen