Tekninen myyjä Engconille

Tekninen myyjä Engconille

Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Hämeenlinna, Lahti
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.1.2022

Oletko energinen ja toimeen tarttuva myyjä, joka etsii itsenäistä ja vastuullista työtä? Etsimme asiakkaallemme Engconille teknistä myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä pääset hyppäämään uusiin saappaisiin ja vastaamaan Engconin Etelä-Suomen asiakkaista. Oletko valmis käärimään hihasi ja ottamaan uuden tehtäväkentän vastaan? Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Engconin vakiintunut asiakaskunta koostuu eri kokoisista maanrakennusalan yrityksistä, ja tehtäväsi teknisenä myyjänä on käydä aktiivisesti Etelä-Suomessa sijaitsevien loppukäyttäjien luona ja pitää huoli heidän tarpeistaan sekä lisätä heidän tietämystään Engconin tuotteista sekä palveluista. Voit tehdä työtä mistä päin Etelä-Suomea tahansa, sillä asiakaskäyntien ulkopuolella työtä tehdään etänä. Tehtävä on uusi, joten uusissa saappaissa pääset itse vaikuttamaan työnkuvaan sekä toimintatapojen ja prosessien kehittämiseen.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta

  • kokemusta myynnin tehtävistä
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • rohkeaa ja aktiivista otetta myyntityöhön.

Lisäksi katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen tekniseltä alalta sekä englannin ja ruotsin kielen taidon. Tässä tehtävässä sinun ei kuitenkaan tarvitse olla vielä konkari myynnin parissa, vaan asenne ratkaisee!

Engcon tarjoaa sinulle monipuolisen ja joustavan työn yrityksessä, joka on maailman johtava kaivukoneisiin tarkoitettujen kokonaisratkaisujen toimittaja. Pääset työskentelemään osana tiivistä neljän hengen tiimiä, mutta sen lisäksi sinua ovat sparraamassa myös muu Engconin väki ympäri maailmaa. Tässä tehtävässä saat erinomaisen mahdollisuuden toimia kansallisella tasolla, mutta osana suurta kansainvälistä organisaatiota.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää heti, sillä paikka täytetään välittömästi oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Sally Tähkälä, p. 044 4915215, parhaiten tavoitettavissa maanantaisin kello 14-15.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Sally Tähkälä
Sally Tähkälä
Engcon Finland Oy Ab
Engcon Finland Oy Ab

Pitkä kokemus, älykäs tuotekehitys ja innovatiiviset ratkaisut synnyttävät merkittävää osaamista, jonka ansiosta olemme markkinajohtaja. Tavoitteenamme on olla myös jatkossa maailman johtava rototilttien toimittaja.