Tekninen myyjä

Tekninen myyjä

Sijainti
Vaasa, Mustasaari
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
6.2.2022

engcon on maailman johtava kaivukoneisiin tarkoitettujen tehokkaiden kokonaisratkaisujen toimittaja. Etsimme nyt engconin myyntitiimiin energistä lisävahvistusta! Etsimällämme henkilöllä on jo jonkin verran kokemusta myyntityöstä, mutta sinun ei tarvitse vielä olla konkari. Kiinnostus teknistä alaa kohtaan katsotaan hakijan eduksi.

Teknisenä myyjänä tehtäväsi on myydä engconin laadukkaita tuotteita ja varaosia olemassa oleville sekä uusille asiakkaille. Työpisteesi sijaitsee Mustasaaren toimipisteessä. engconilla on pieni, tehokas myyntitiimi, johon etsitään nyt monipuolista ja energistä uutta tekijää. Työssäsi pääset itse vaikuttamaan työnkuvaan sekä kehittämään toimivia käytäntöjä. Monipuolisen työnkuvastasi tekevät lisäksi eri kokoiset asiakkaat ja engconin laaja tuote- sekä palveluvalikoima. Tehtävässäsi hoidat myyntityön alusta loppuun asti.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta:

  • Hyvää ja joustavaa asennetta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • Rohkeaa ja toimeen tarttuvaa asennetta myyntityöhön

Toivomme sinulta lisäksi ratkaisukeskeistä ja itsenäistä työskentelyotetta, ja katsomme eduksesi englannin ja ruotsin kielen taidon sekä aikaisemman teknisen alan kokemuksen. Myös kokemus varastotyöstä on valttia tässä työtehtävässä.

Engcon tarjoaa sinulle joustavan ja vastuullisen työn yrityksessä, joka on maailman johtava kaivukoneisiin tarkoitettujen kokonaisratkaisujen toimittaja. Tehtävässä pääset työskentelemään laadukkaiden tuotteiden parissa ja kehittämään osaamistasi kansainvälisessä organisaatiossa. Kansainvälisen työyhteisön lisäksi työtäsi on tukemassa Suomessa tiivis neljän hengen tiimi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää heti, sillä paikka täytetään välittömästi oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa aluepäällikkö Antti Flander, antti.flander@barona.fi, +358 44 545 1370.”

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Engcon Finland Oy Ab
Engcon Finland Oy Ab

Pitkä kokemus, älykäs tuotekehitys ja innovatiiviset ratkaisut synnyttävät merkittävää osaamista, jonka ansiosta olemme markkinajohtaja. Tavoitteenamme on olla myös jatkossa maailman johtava rototilttien toimittaja.

Tutustu yritykseen