Tekninen piirtäjä rakennusalalle

Tekninen piirtäjä rakennusalalle

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
2.6.2024

Etsimme pääkaupunkiseudulla toimivalle rakennusliikkeelle teknistä piirtäjää.

Tehtävässäsi toimit matriisiorganisaatiossa tuotantojohtajan alaisuudessa ja teet läheistä yhteistyötä sisäisten sidosryhmien kanssa. Työsuhteesi on vakituinen ja solmitaan Baronan kanssa. Koeajan jälkeen sinulla voi olla mahdollisuus siirtyä asiakkaalle. Työpaikka sijaitsee Vantaalla. Sinulla on liukuva työaika ja mahdollisuus tehdä etätöitä työtehtävien niin salliessa.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu mm:

  • Esivalmisteiden määrittely yhdessä kohteen työpäällikön ja muun tiimin kanssa sekä tuotannon suunnittelu.
  • Esivalmisteiden työkuvien ja asennuskuvien tarkka piirtäminen (AutoCAD).
  • Esivalmisteiden suunnittelu tarkoiksi työohjeiksi ja logistiikkaan liittyvät tehtävät.

Tehtävä painottuu tekniseen piirtämiseen, joten se vaatii tarkkuutta yksityiskohtien suhteen. Roolissasi otat kuitenkin vastuuta myös mm. tuotannon jatkuvasta parantamisesta sekä teet esivalmisteiden protoilua asennushenkilöstön kanssa.

Toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa tutkintoa, esimerkiksi rakennustekniikan insinööri tai teknisen suunnittelun perustutkinto.
  • Kokemusta kokoonpano- ja työpiirustustasoisten kuvien suunnittelusta AutoCADilla tai vastaavalla suunnitteluohjelmistolla.
  • Kokemus käytännön rakentamisesta katsotaan eduksi.
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja.
  • Asiakaslähtöistä, analyyttistä ja ratkaisukeskeistä ajattelu- ja toimintatapaa.

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä ovat hyvät viestintä- ja sidosryhmätyöskentelytaidot. Kommunikointi eri sidosryhmien kanssa sekä kirjallinen dokumentointi tapahtuvat suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on välttämätön. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Jos sinulla on kysyttävää rekrytointiprosessista tai tehtävästä, ota yhteyttä Barona seniorikonsultti Katri Hyppäseen numerossa +358 50 439 9785. Tavoitettavissa arkisin klo 9-15. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae tehtävää pian oheisen linkin kautta. Työsuhde solmitaan heti oikean henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tietosuojasyistä emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse tai WhatsAppin kautta.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Katri Hyppänen
Katri Hyppänen