Teknisen asiakaspalvelun tehtäviin ulkomaille Puolaan tai Espanjaan! (avoin haku)

Teknisen asiakaspalvelun tehtäviin ulkomaille Puolaan tai Espanjaan! (avoin haku)

Sijainti
Puola, Espanja, Fuengirola, Katowice
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.12.2023

Haaveiletko työskentelystä Espanjan auringon alla tai E-sportin kehtona pidetyssä Katowicessä? Miltä kuulostaa vakituinen työ ulkomailla, jossa pääset kehittymään IT-tuen ammattilaiseksi? Meillä saattaa olla paikka juuri sinulle tiimissämme, jossa pääset osaksi asiantuntevaa IT-tuen tiimiä!

Haemme tiimimme vahvistukseksi nyt uusia Service Desk -asiantuntijoita ratkomaan yritysasiakkaiden erilaisia teknisiä palvelupyyntöjä.

Meillä työntekijät työskentelevät monipuolisissa rooleissa ja eteneminen myös haastavampiin IT-asiantuntijarooleihin on mahdollista kokemuksen karttuessa. Sinut toivottaa tervetulleeksi tiivis työporukka, joka viihtyy yhdessä työn lisäksi myös vapaa-ajalla. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Työssäsi vastaanotat ja ratkot yritysasiakkaiden IT-ongelmia etäyhteyden, sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Ongelmatilanteet liittyvät mm. työasemiin, tulostimiin, verkkoihin, mobiililaitteisiin sekä erilaisiin ohjelmistoihin. Lisäksi tiimeissämme tehdään palvelukoordinointia, 2. tason teknistä tukea, sovelluspaketointia, palvelinvalvontaa yms. Työ on ohjeistettua ja sinulla on aina tiimisi tuki taustalla.

Työ sopii erinomaisesti, jos olet asiakaspalveluhenkinen ja pidät teknisten ongelmien ratkaisemisesta. Voit olla vastavalmistutunut IT-alan osaaja, jo IT-alan työkokemusta kartuttanut IT-asiantuntija tai muuten tekniikasta innostunut uusien haasteiden etsijä. Olet etsimämme henkilö, mikäli viihdyt hektisessäkin työympäristössä ja sinulla on taito selvittää asiakkaiden palvelupyynnöt hyväntuulisuutta unohtamatta.

Toivomme sinulta:

  • Vahvaa osaamista Windows työasemaympäristöistä
  • Kokemusta Microsoft Office -tuoteperheestä
  • Ymmärrystä AD käyttäjähallinnasta
  • Mobiililaitteiden tuntemusta (Android, iOS)
  • Oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja huolellisuutta
  • Kykyä toimia kiireisissäkin tilanteissa järjestelmällisesti

Työajat ja palkkaus

Tehtävä on vakituinen sekä kokoaikainen päivätyö ja arvostamme pidempiaikaista sitoutumista tehtävään. Palkkauksessa noudatamme paikallista työehtosopimusta ja lisäksi sinun on mahdollista tienata bonuksia/vuorolisiä kiinteä kuukausipalkan lisäksi.

Kohti uusia haasteita?

Kiva, jos jaksoit lukea tänne asti. Laita hakemuksesi tulemaan ja kerro meille hiukan lisää itsestäsi tai onko sinulle jotain kysymyksiä liittyen muuttoon ulkomailla tai työtehtäviin? Olemme sinuun yhteydessä ja käydään asiat yhdessä läpi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa