Tekstiilihuoltajia

Tekstiilihuoltajia

Sijainti
Lappeenranta
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
10.7.2022

Etsitkö kesätöitä? Nyt olisi tarjolla muutamalle hyväkuntoiselle henkilölle kesätyö kesäkuusta elokuun loppuun. Työ on fyysistä ja vaatii hyvää kuntoa. Aiempaa kokemusta et tarvitse.

Etsimme tekstiilihuoltajia Comfortan palvelukeskukseen Lappeenrantaan kesäksi. Toivomme, että voit aloittaa työskentelyn jo toukokuun viimeisellä viikolla perehtymisen merkeissä. Kesällä työ on kokoaikainen. Tehtävä on erinomainen valinta esimerkiksi opiskelijalle. Töitä on mahdollisuus jatkaa sovittaessa myös kesän jälkeen.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, jossa on mahdollisuus toimia monipuolisten sekä haastavien työtehtävien parissa. Sinulla on vapaus vaikuttaa työhösi mielenkiintosi ja oppimisesi myötä ja näin ollen hyödyntää sisäisiä urapolkumahdollisuuksiamme tulevaisuuteen. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta alalta sillä saat kattavan perehdytyksen työhösi alan ammattilaisilta. Palkkaus on alkuun tekstiilihuoltoalan TES:n mukainen ja kehittyy taitojen kasvaessa.

Työtehtäviisi kuuluu tekstiilihuollon eri tehtävät kuten esimerkiksi lajittelu, pesu, viimeistely sekä pakkaus. Olet tärkeässä osassa palveluketjua varmistamassa asiakaslupauksen mukaista erinomaista laatua sekä huolehtimassa, että asiakkailla on aina puhtaita sekä siistejä tekstiilejä käytössään.

Toivomme sinulta työtä tekevää asennetta, motivaatiota fyysiseen työhön sekä valmiutta 3-vuoro ja viikonloppuvuoroissa työskentelyyn. Työn luonteen huomioiden pesulaympäristössä suoritettava työ ei sovi pölyallergikolle. Aluksi työ on 2-vuorotyötä, mutta voi muuttua kesän aikana jopa kolmeen vuoroon.

Kiinnostuitko? Odotamme innolla työhakemuksianne, joten jätä hakemuksesi 18.5.2022 mennessä niin otamme sinuun yhteyttä. Työt alkavat kesäkuun alussa, mutta toivomme, että jokainen valittu kävisi perehtymässä toukokuun viimeisellä viikolla. Perehdytys on luonnollisesti palkallista työtä siinä missä muukin työ.

Palkkaus on tekstiilihuoltoalan tesin mukainen eli 10,49e/h. Työsuhde solmitaan Baronan ja työntekijän kesken. Työsopimus on keikkasopimus.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Comforta Oy
Comforta Oy

Olemme hotellien, ravintoloiden ja terveydenhuollon tekstiilipalveluihin erikoistunut kansainvälinen yritys, joka on osa Lindström Group konsernia. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä. Työllistämme yhteensä yli 500 henkilöä. Tehtävämme on tukea asiakkaidemme liiketoimintaa vahvalla palvelulla ja vahvistaa asiakkaidemme yrityskuvaa. Tutkitusti hygieeninen ja sertifioitu tekstiilipalvelumme helpottaa asiakkaamme arkea ja parantaa yleistä turvallisuutta esimerkiksi tutkittujen hygieniakäytänteiden osalta. Kahdeksan eri palvelukeskustamme palvelee tuhansia toimitusasiakkaita ympäri Suomen. Suurin toimintamaamme on Suomi, jossa palvelemme sekä Suomen suurimpia hotelliketjuja että pienempiä yksityisyrittäjiä.