Uusi ura telineasentajana!

Uusi ura telineasentajana!

Mitä sanoisit, jos saisit paitsi uuden työn mutta myös uuden ammatin samassa paketissa? Kuulostaa mahtavalta vai mitä? 🤩

Ramirent rekrytoi ja kouluttaa uusia telineasennuksen ammattilaista! Oletko sinä yksi heistä?

Telineasentajan koulutuksessa perehdyt käytännönläheisesti uuteen ammattiin, ja koulutuksen jälkeen tavoitteenasi siintää pitkäaikainen työpaikka! Koulutus alkaa viikon mittaisella intensiivijaksolla Turussa 17.–21.4.2023, jonka jälkeen pääset soveltamaan oppimaasi käytännön työtehtävien parissa Turun ja Rauman työkohteissa. Koulutuksessa saat työhösi parhaat opit alan ammattilaisilta.

Telineasentajan koulutukseen hakiessasi sinulta ei vaadita aiempaa kokemusta alalta, vaan oikea asenne ja halu oppia uutta ratkaisevat! Koulutus on sinulle täysin maksuton.

Tutustu telineasentajan työhön ja hae mukaan!

Ramirentin logo

Miksi hakea mukaan?

Lyhyt täsmäkoulutus

Kouluttaudut telineasentajaksi nopeasti työn ohella. Koulutus alkaa intensiivijaksolla, jonka jälkeen pääset suoraan itse töiden pariin!

Vastuullinen työnantaja

Työntekijän turvallisuus otetaan huomioon kaikessa toiminnassa. Töitä tehdään turvallisessa ympäristössä työntekijöiden terveys ja hyvinvointi huomioiden.

Kehittymismahdollisuudet

Haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä pitkään ja saavat mahdollisuuksia kehittyä urallaan toiveidensa mukaan.

Maksuton koulutusohjelma

Koulutus ei maksa mitään. Koulutuksen ajalta sinulle maksetaan kulukorvaukset ja ateriat. Sinun ei tarvitse keskittyä muuhun kuin itse työhön!

telineasentaja hymyilee ja näyttää peukkua
Mitä telineasentaja tekee?Telineasentajana työskentelet ryhmissä, joissa on yleensä 2–4 asentajaa. Työkohteita voivat olla esimerkiksi uudiskohteiden muuraustelineet tai sääsuojaus. Saneerauskohteina ovat usein julkisivujen korjaamisiin tehtävät huputetut julkisivutelineet tai kattoremontteihin suojaksi tehtävät räystästelineet ja sääsuojat. Teollisuuskohteissa kuten muun muassa kaivoksilla, terästeollisuuden, kemianteollisuuden tai paperiteollisuuden työkohteissa, pääset rakentamaan monimuotoisia, yleensä hieman pienempiä telineitä koneiden huoltoihin ja muihin laitosten kunnossapitoon liittyviin työvaiheisiin. Telineasentaja joutuu kiipeilemään myös korkealla, joten työssä tarvitaan kylmäpäisiä hermoja ja hieman rohkeutta.
työntekijä seisoo työvaatteissa telineiden keskellä
Antti viihtyy työssään telineasentajanaTurkulainen Antti kuuli mahdollisuudesta hakeutua telineasentajan koulutukseen, jonka jälkeen voisi työllistyä Ramirentille telineasentajaksi. ”Tehtävä kuulosti mielenkiintoiselta ja päätin lähteä mukaan”, Antti kertoo. ”Kyllähän se on niin, että koulun penkillä ei näitä hommia opita, vaan käytännön työssä”, Antti kertoo. Työharjoittelussa hän pääsi kokeneiden asentajien mukaan oppimaan, joilta jäi käteen paljon niksejä ja oppeja. Antti kertoo myös, että hänet otettiin hienosti vastaan työpaikalla: ”Minut otettiin lämpimästi vastaan.” Nyt Antti on työskennellyt 1,5 vuotta Ramirentilla telineasentajana. Hän on päässyt Turun telakalla tekemään monipuolisesti erilaisia telineitä ja on viihtynyt työssään. Antti kertoo olevansa ehdottoman tyytyväinen siihen, että hän päätti lähteä mukaan telineasentajan koulutukseen: ”Sen pienen hetken, kun mietin että lähdenkö… Niin täytyy sanoa, että hyvä että päätin lähteä mukaan.”

Hae mukaan!

Ramirent Finland Oy
Ramirent Finland OyRamirent Finland Oy on Suomen suurin rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa tarpeeseen sopivat neuvot sekä tuote- ja palveluratkaisut. Suomesta lähtöisin oleva pitkänlinjan Ramirent-konserni toimii tätä nykyä yhdeksässä maassa 287 toimipisteen voimin. Suomessa toiminta on maanlaajuista ja rakennuskonepalvelun ammattilaisia eli ramilaisia on 600.Lue lisää!