Tender Manager, Nordex Finland Oy

Tender Manager, Nordex Finland Oy

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
12.6.2023

Etsimme Nordex Finlandille motivoitunutta Tender Manageria/tarjouspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan tuulivoiman myyntiprosessista kasvavassa organisaatiossa. Tehtävä sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa mutta edellyttää myös matkustusvalmiutta.

Tender Managerina vastaat omalta osaltasi tarjousprosessista ja myyntityöstä. Työskentelet osana laajennettua myyntitiimiä yhdessä asiakkaan kanssa kehittäen projektin toteutusstrategiaa kilpailukykyisesti ja sovitun budjetin, suunnitelmien ja sopimusten mukaisesti. Yhteistyökumppaneina talon sisällä sinulla on myynti, suunnittelu, hankinta, huolto, taloushallinto ja lakiosasto. Tehtävässä työskentelet projektipainotteisesti, joten pystyt keskittymään yhteen projektiin kerrallaan.

Tehtäviisi kuuluu mm.

  • Tuulipuiston toimituksen, asennuksen, käyttöönoton ja luovutuksen strateginen määrittely

  • Projektibudjetin laatiminen yhteistyössä muun organisaation kanssa

  • Resurssisuunnitelman laatiminen budjetin mukaisesti

  • Tarjousanalysointi, neuvottelut, sopimusten laadinta

  • Riskiarviointi myyntiprosessin aikana

  • Tarjouspyyntöjen teko sekä sopimusneuvottelut infrastruktuuripalveluista Avaimet käteen -projekteissa

  • Asiakassuhteiden rakentaminen ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta kilpailuttamisesta ja tarjousprosessista. Syvällistä tuulivoiman liiketoimintaosaamista ei edellytetä, vaan arvostamme erityisesti rakennusalan tuntemusta ja kokemusta. Hyvä tausta tehtävään onkin aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä rakennusalalta myynnistä, kilpailutuksista, neuvotteluista ja tarjouksista.

Toivomme, että sinulla on soveltuva koulutus esim. insinöörin tai DI-tutkinto. Lisäksi toivomme, että sinulla on myös hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, suomen taito katsotaan ehdottomasti eduksesi. Myös ruotsin taidosta on hyötyä. Projektiosaaminen, kaupallinen osaaminen sekä neuvottelu- ja yhteistyötaidot ovat myös vahvuuksiasi. Myyntityö on ajoittain hektistä ja silloin koetellaan paineensietokykyäsi.

Eduksi katsomme kokemuksen tuulivoima-alalta tai Avaimet käteen -rakentamisesta. Myös kokemus kansainvälisestä liiketoimintakulttuurista sekä rakennusalan sopimuksista sekä paikallisten rakennusmääräysten ja työturvallisuuden tuntemus ovat eduksesi.

Tehtävä edellyttää matkustamista työmaakohteisiin Pohjoismaihin ja Eurooppaan.

Tarjoamme kansainvälisen, joustavan ja dynaamisen työympäristön lisäksi näköalapaikan uusiutuvan energiateollisuuden parissa. Kilpailukykyinen palkka ja hyvät kannustimet suoriutumisen mukaan kuuluvat ns. pakettiin. Tehtävässä on myös joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöskentelyyn työajan ja vapaa-ajan tasapainottamiseksi.

Lisätietoja saat tarvittaessa Barona Engineeringin rekrytointipäällikkö Kristiina Vormalalta (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa