Teollinen pintakäsittelijä Sandvikille

Teollinen pintakäsittelijä Sandvikille

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
27.3.2023

HALUATKO OLLA MUKANA VALMISTAMASSA MAAILMAN PARHAITA KALLIOPORALAITTEITA? TARTU TILAISUUTEEN!

Sandvik Mining and Rock Solutions on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelyn laitteet. Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus.

Haemme nyt määräaikaisena alkavaan työsuhteeseen pintakäsittelijää maanalaisten kallioporalaitteiden tuotantoon.

Työskentelet kahdessa vuorossa modernin konepajan maalaamossa erilaisissa pintakäsittelytehtävissä esim. suojausten asettaminen, linjalle ripustelu ja linjan hoito sekä ruiskumaalaus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä laadukkaiden tuotteiden parissa turvallisissa, siisteissä ja moderneissa työskentelyolosuhteissa. Saat koulutusta työn ohessa ja tukenasi on ammattitaitoinen työyhteisö.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta (teollisuuden pintakäsittelijä, automaalari jne.), mutta olet voinut pätevöityä alalle myös työkokemuksen kautta. Voit olla joko kokenut alan konkari tai työuraasi aloittava tulevaisuuden ammattilainen.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen viimeistely- ja pintakäsittelytehtävistä, mutta tämäkään ei ole ehdoton edellytys, mikäli omaat huolellisen ja oma-aloitteisen työskentelytyylin ja sinulle on luontaista toimia osana ryhmää.

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Janne Tanhua-Tyrkkö
Janne Tanhua-Tyrkkö