Teollisuuden kesätyöt, Porvoon alue

Teollisuuden kesätyöt, Porvoon alue

Sijainti
Porvoo
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
22.5.2023

Haluatko viettää ensi kesän teollisuustöiden parissa? Haemme nyt teollisuuden asiakasyrityksiimme kesätyöntekijöitä kesälle 2023. Asiakkaamme ovat eri teollisuusalojen toimijoita Porvoon alueella.

Etsimme tuotanto- sekä erilaisista asennustehtävistä kiinnostuneita, oppimishaluisia ja motivoituneita työntekijöitä, joilla on halu kehittää osaamistaan teollisella alalla.

Odotamme sinulta työtä pelkäämätöntä asennetta sekä valmiutta vuorotöiden tekemiseen. Aikaisempi kokemus tuotanto- tai asennustehtävistä luetaan eduksesi.

Tuotannon työtehtävät ovat monipuolisia ja voivat pitää sisällään esimerkiksi kokoonpanoa, koneenkäyttöä, varastotöitä tai viimeistelyä. Asennustehtävissä työskentelet kokeneen asentajan parina mekaanisissa kone- ja huoltoasennustehtävissä.

Kerrothan hakemuksessasi erityisesti omasta osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Mikäli sinulla ei vielä ole aikaisempaa työkokemusta, voit kertoa hakemuksessa esimerkiksi vapaa-ajan harrastuneisuudestasi, työharjoitteluistasi tai tulevaisuuden suunnitelmistasi. Kerrothan myös milloin voisit aloittaa työt ja mihin asti voisit työskennellä.

Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävistä voit kysyä Baronalla Katri Hyppäseltä p. 050 439 9785 arkisin klo 9-15.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Katri Hyppänen
Katri Hyppänen