Teollisuusautomaatio-/instrumenttiasentaja projektiin

Teollisuusautomaatio-/instrumenttiasentaja projektiin

Sijainti
Kemi, Oulu, Jyväskylä, Vaasa, Tampere, Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2022

Etsimme asiakkaallemme DC Works Finland Oy:lle projektitöihin osaavia teollisuusautomaatio-/instrumenttiasentajia. Ensisijaisesti henkilöt palkataan työskentelemään Kemin biotuotetehtaan projektissa, mutta kerrothan jos olet kiinnostunut projektityöskentelystä myös ennen tai jälkeen Kemin projektin. Projektin arvioitu kesto on lokakuusta 2022 huhtikuuhun 2023. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta, joten voit olla kotoisin myös muualta.

Teollisuusautomaatioasentajana työskentelet ensisijaisesti Kemin biotuotetehtaan investointiprojektin työmailla vaihtelevissa asennustehtävissä. Työtehtävät sisältävät mm. niin toimilaitteiden asennusta kentällä, kuin DCS kaappien ja kuitukaapeleiden asennusta laitetilassa.

Toivomme sinulta

  • Aikaisempaa työkokemusta teollisuusautomaation/-instrumentoinnin asennustehtävistä
  • Valmiutta matka- ja projektitöihin
  • Hyvää suomen kielen osaamista

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan teollisuusautomaatio-/instrumenttiasentajan tehtävän valtakunnallisesti merkittävässä biotuotetehtaan projektissa. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta. Valitut henkilöt työllistyvät Barona Tekniikka & Asennus Oy:lle ja tehtävässä sovelletaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Hyvin suoritetun projektin jälkeen keskustelemme mielellämme tulevaisuuden projekteista ja mahdollisesta työn jatkumisesta. DC Works Finland Oy tarjoaa hienoja työmahdollisuuksia projekteissa, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Katso DC Worksin työntekijöiden tekemä rekrytointivideo osoitteessa: https://dcworks.fi/wp/toihin-meille/

Kiinnostuitko paikasta? Mahtavaa! Jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian järjestelmän kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajan aikana. Ensimmäisen kierroksen haastattelut suoritetaan videohaastatteluna.

Lisätietoja Baronalta antaa arkisin kello 13 - 15 Atte Murto-Koivisto, 044 3470316, atte.murtokoivisto@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
DC Works Finland Oy
DC Works Finland Oy

DC Works Finland on kansainvälinen ja kasvava yritys. Olemme joukko rautaisia ammattilaisia, jotka eivät pelkää haasteita. Tiimiimme rivistöön mahtuu kunnianhimoisia ja taitavia, sekä ennen kaikkea oikealla asenteella varustettuja henkilöitä. Meidän joukossamme saat toteuttaa ja kehittää ammattitaitoasi mitä mielenkiintoisimmissa tehtävissä: emme jää pölyttymään kaikista tavanomaisimpien tehtävien pariin, vaan olemme niitä, jotka nappaavat haastavimmat työt ja ratkaisevat kiperimmätkin tilanteet.

Tutustu yritykseen