Teollisuusmaalari, FSP For Surface Protection Oy

Teollisuusmaalari, FSP For Surface Protection Oy

Sijainti
Raisio, Turku, Kaarina, Naantali
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.5.2022

Oletko kokenut ruiskumaalari tai pintakäsittelyalan ammattilainen? Tämä työpaikka sopii sinulle, jos sinulla on työkokemusta pintakäsittelyalalta, etkä pelkää työntekoa. Voit myös olla työurasi alkupuolella oleva pintakäsittelyalan koulutuksen omaava henkilö.

Etsimme asiakayrityksellemme FSP For Surface Protection Oy:lle ruiskumaalareita teollisuusmaalauksen pariin Raisioon.

Tehtäväsi koostuvat eri kokoisten metallikappaleiden ruiskumaalauksesta.

Olet etsimämme henkilö, mikäli taskussasi on ammatillinen koulutus, esimerkiksi pintakäsittelyalan perustutkinto tai sinulla on työn kautta kartutettua kokemusta korkeapaineruiskulla maalauksesta. Olet tottunut tekemään työsi huolellisesti ja tarkasti. Asenteesi työntekoa kohtaan on oikea ja haluat kehittyä omassa ammatissasi. Tavoitteenamme on löytää mahdollisimman osaava maalari, mutta tärkeintä on kuitenkin kiinnostus maalaamisen opetteluun ja hyvä asenne avustavien töiden tekemiseen. Olet valmis tekemään vuorotyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä vakaassa työympäristössä Raisiossa. Hyvin työssään menestyvälle tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen. Baronan työntekijänä käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja taustallasi vahvan organisaation tuki.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit niin soittele lisätietoja tai käy suoraan jättämässä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Miia Koivisto
Miia Koivisto
Annamme lisätietoja työtehtävästä arkisin klo 9-15050 517 2697