Teollisuusputkiasentajia ja -hitsaajia Pirkanmaalle

Teollisuusputkiasentajia ja -hitsaajia Pirkanmaalle

Sijainti
Ylöjärvi, Tampere
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
12.2.2023

Haemme asiakkaallemme Caverion Industrialle Ylöjärven yksikköön teollisuusputkiasentajia ja luokkahitsaajia vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Haemme asiakaspalveluhenkisiä teollisuusputkiasentajia ja luokkahitsaajia teollisuuden kunnossapitotoimintaan Ylöjärvelle. Caverionilla on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö. Tässä työssä pääset tekemään vaihtelevia teollisuusputkistojen kunnossapito-, asennus- ja hitsaustehtäviä eri asiakaskohteissa Pirkanmaalla ja halutessasi muualla Suomessa ja maailmalla. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Tarjolla on monipuolinen ja sopivasti haastava tehtävä, jossa samanlaisia päiviä harvoin tulee vastaan. Caverionilla pääset työskentelemään tiiviissä ammattitaitoisessa tiimissä, jossa työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidetään työntekijöistä huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Saat erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin tuleviin cavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • kokemusta teollisuusputkistojen asentamisesta (asentaja)

  • puikko- ja tig-hitsaustaitoa (hitsaaja)

  • PED:n alaisten laitteiden ja putkistojen tuntemus ja asennuskokemus

  • kykyä itsenäiseen ja parityöskentelyyn ja joustaviin työaikoihin

Kiinnostuitko paikasta? Jätäthän hakemuksesi ja CV:si järjestelmän kautta pikimmiten. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja täytämme tehtävät sopivien henkilöiden löydyttyä. Rekrytointia hoitaa Barona yhteistyössä Caverionin kanssa.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa