Teollisuussiivooja Joensuuhun

Teollisuussiivooja Joensuuhun

Sijainti
Joensuu
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Hakuaika päättyy
31.3.2023

Etsitkö lisätyötä? Etsimme teollisuussiivoojaa Joensuuhun!

Haemme asiakkaalle TEOLLISUUSSIIVOOJAA määräaikaiseen työsuhteeseen alustavasti heinäkuulle 2023 asti.

Työtehtävä: Tehtävänäsi on teollisuuslaitoksen siivous, tuotantojätteiden ja roskien poisto tuotantoalueilta sekä muu mekaaninen kunnossapito. Olet osa teollisuussiivoustiimiä, johon kuuluu sekä Baronalaisia, että asiakasyrityksen omaa väkeä. Työ on fyysistä ja tekevää työtä.

Erikoistaidot: Sinulta vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. Tämä on nopea suorittaa esimerkiksi 1 päivän verkkokurssina.

Sinulta toivotaan: Olet fyysisestä työstä pitävä, järjestelmällinen ja huolellinen tekijä. Sinut perehdytetään tehtävään, joten et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä. Sinulla on hyvä suomenkielentaito.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon.

Työvuoromalli: Työvuorosi on viikottain TIISTAISIN 07:00-11:00 sekä  KESKIVIIKKOISIN 04:00-12:00. Työtiimin jäsenten kesken työvuorojen vaihtaminen tarvittaessa mahdollista, mutta nyt etsimme henkilöä, joka voisi sitoutua näihin säännöllisiin työvuoroon viikkotyöajalla 12h/vko.

Palkkaus: Paikallinen asiakkaan TES, 12,10€/h + lisät.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

_Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa _https://barona.fi/tyopaikat

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa