Teollisuusvaihteiden kokoonpanija SEW Industrial Gear Oy (3 henkilöä)

Teollisuusvaihteiden kokoonpanija SEW Industrial Gear Oy (3 henkilöä)

Sijainti
Karkkila, Lohja
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
27.6.2022

Haemme Karkkilaan arvostetulle asiakkaallemme SEW Industrial Gears Oy:lle kolmea kokoonpanijaa vaihteistojen valmistukseen. Työ on arkisin tapahtuvaa kaksivuorotyötä.

Työt koostuvat erilaisista akseli- ja hammaspyöräkokoonpanojen esivalmistelutehtävistä, laakeroinneista, vaihteistojen kokoonpanotehtävistä sekä koeajoista/testauksista.

Työssä vaaditaan tarkkaa työotetta ja kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn. Aiempi kokemus tuotantotyötehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytyksellä ja opastuksella pääset tekemisen kautta oppimaan tehtävät, joten huomioimme myös vähemmän kokeneet hakijat haussa.

Muutamat erityisominaisuudet saattavat sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

• aikaisempi kokemus mekaanisesta teollisuustyöstä ja/tai teknisen alan koulutus

• hyvä asenne ja oppiskyky, sekä halua opetela uutta tarkkuutta vaativissa tehtävissä

• valmius vuorotyöhön ja suomen kielen taito.

Tehtävä alkaa puolen vuoden määräaikaisella työsuhteella Baronan kautta, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä myöhemmässä vaiheessa myös asiakasyritykseen. Toivomme, että olet avoin ja haluat omaksua vaaditut tehtävät.

Mikäli kiinnostuit, niin haetahan paikkaa oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävistä saat sähköpostitse jari.kajanne@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Sew Industrial Gears Oy
Sew Industrial Gears Oy

SEW-EURODRIVE on kansainvälinen, vakavarainen konserni, jonka palveluksessa on yli 18.000 henkilöä. Yhtiöllä on maailmanlaajuisesti 17 tuotantolaitosta ja 82 paikallista kokoonpanotehdasta. Tuotevalikoima koostuu vaihdemoottoreista, teollisuusvaihteista, taajuusmuuttajista, servokäytöistä ja hajautetusta käyttöautomaatiosta.