Teollisuuteen kesätyöntekijäksi, Lappi
3 päivää sitten

Teollisuuteen kesätyöntekijäksi, Lappi

Sijainti
Rovaniemi, Kemijärvi, Ranua, Sodankylä, Kittilä
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.3.2023

Onko asenteesi kohdillaan, olet positiivinen tiimipelaaja ja palat halusta tehdä kesästä 2023 parhaan kesän ikinä? Haluatko kehittyä, päästä mukaan huippujengiin ja saada kokemusta tulevaisuutta varten? Hae Baronalle Lapin alueelle teollisuuden alan kesätöihin!

Työtehtävät:

Kokemusta kerryttämässä kokoonpanossa? Työnkiertoa tuotannon tehotiimissä? Prosessien parissa piilossa porotukselta? Haemme skarppeja tekijöitä teollisuuden monipuolisiin tehtäviin asiakkaillemme Rovaniemen ja Lapin alueelle. Työtehtävät tulevat olemaan esimerkiksi prosessien, teollisen tuotannon, jälkikäsittelyn ja kokoonpanon parissa – ota oma paikkasi jättämällä hakemus!

Mitä odotamme sinulta:

Emme vaadi aiempaa täsmäkokemusta, vaan uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle! Me Baronalla uskomme, että jokaisesta nuoresta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja!

Kuitenkin muutamat erityisominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

• Täysi-ikäisyys. Etsimme lähtökohtaisesti vähintään 18 vuotta täyttäneitä. Voit olla vaikkapa 2. asteen ammatillisesta oppilaitoksesta valmistunut tai jatko-opintojen aloitusta odottava.

• Palo teknisiin askareihin. Jos huolto- ja korjaushommat saavat näppisi polttelemaan, voisit viihtyä teollisuuden töissä.

• Tekniset opinnot. Opiskelet teknistä alaa kuten tuotanto-, kone- tai sähkötekniikkaa tai olet ammattikorkeakoulun 1.–2. vuoden opiskelija.

• Skarppi mieli, tarkat kädet. Teollisuuden hommissa arvostetaan näppäriä, ajattelevia ja aikaansaavia tekijöitä. Parhaille on tarjolla mahdollisuus jatkoon esimerkiksi opintojen ohella.

• Valmiina joustaviin työvuoroihin. Suurin osa teollisuuden töistä tehdään 2- tai 3-vuorotyössä.

• Suomen kielen taito

• Ajokortti. Joissain tehtävissä edellytetään ajokorttia.

Mutta tosiaan: asenne ratkaisee! Kerro siis hakemuksessa itsestäsi, tavoitteistasi ja taidoistasi niin tarkasti kuin osaat

Tarjoamme sinulle:

Olemme vakavarainen ja luotettava työnantaja ja työpaikkojen välittäjä – pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Baronan kautta tiedät, että työnantaja noudattaa aina alan työehtosopimusta ja palkkaus on aina vähintään sen mukainen.

Ja jos kesän jälkeen haluat jatkaa töitä opintojen ohessa tai muuten vain, meidän kauttamme se voi olla mahdollista samassa tai uudessa työpaikassa! Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että töissä pitää saada olla oma itsensä.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meistäkin! Lähetä hakemuksesi heti oheisen linkin kautta, niin olet mukana suosikkipaikkojesi haussa!

Jos olet lähettänyt kesätyöhakemuksesi jo Baronan Urapalvelun kautta, riittää, että tykkäät tästä ilmoituksesta ja olet mukana Lapin alueen teollisuuden kesätyöpaikkojen haussa.

Lisätietoja antaa Baronalta asiakkuuspäällikkö Miia Meskanen-Talvitie, puh. 044-460 2088 tai miia.meskanen-talvitie@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa