Terminaalityöntekijä keikkatyöhön

Terminaalityöntekijä keikkatyöhön

Sijainti
Seinäjoki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Hakuaika päättyy
31.3.2023

Etsimme asiakkaallemme Lähettilakeus Oy:lle terminaalityöntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen pakettien lajittelu ja vastaanottotehtäviin.

Etsimme reipasta ja huolellista terminaalityöntekijää asiakkaallemme Lähettilakeus Oy:lle pakettien lajittelu ja vastaanottotehtäviin. Kaikkiin tehtäviin ja työvälineisiin järjestetään kattava perehdytys, joten emme vaadi aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Töitä on tarjolla aluksi keikkaluontoisesti.

Työssä pärjää hyvällä asenteella varustettu reipas ja aktiivinen henkilö. Käsiteltävät tuotteet ovat painoltaan suhteellisen kevyitä, mutta askeleita kertyy päivän aikana reippaasti!

Eduksesi katsotaan aiempi kokemus vastaanvanlaisista tehtävistä ja trukinajotaito. Lisäksi hyötyä on myös esimerkiksi logistiikka-alan koulutuksesta, mutta se ei ole välttämättömyys.

Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, modernit työvälineet sekä aidosti motivoivan palkkauksen.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, jätä hakemuksesi meille välittömästi! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan ehdokkaan löytyessä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Lähettilakeus Oy
Lähettilakeus Oy

Lähettilakeus on vuonna 1998 perustettu, vauhdikkaasti palveleva kuljetusliike, joka toimittaa yritysasiakkaiden lähetykset perille varmasti & nopeasti. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota asiakkaille aina tehokas, nopea, luotettava ja korkeatasoinen kuljetuspalvelu. Seinäjoki lähiseutuineen on pääasiallista palvelualuettamme, mutta toiminta-alueemme kattaa koko Etelä-Pohjanmaan alueen noin 20 kuljetusyksiköllä. Palvelemme asiakkaitamme arkisin aina aamuvarhaisesta pitkälle iltapäivään, ja avullamme paketin lähetys on helppoa ja sujuvaa. Tilaa kuljetuspalvelu tutulta, paikalliselta kuljetusliikkeeltä ja voit olla varma siitä, että pakettisi on perillä silloin, kun pitääkin!

Tutustu yritykseen