Terveyskeskuslääkäri geriatriseen työhön, Helsinki

Terveyskeskuslääkäri geriatriseen työhön, Helsinki

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.1.2022

Medimanageri toimii Helsingin kaupungin lääkärirekrytointikumppanina ja hoidamme uusien lääkäreiden rekrytointia kaupungille. Kotihoidon lääkärit -yksikkö tuottaa lääkäripalveluja ja osallistuu toiminnan kehittämiseen kotihoidossa, ympärivuorokautisessa hoidossa sekä arviointi- ja kuntoutusyksiköissä. Potilaitamme ovat hauraat, toiminnanvajeiset ja monisairaat helsinkiläiset. Kliinisen potilastyön lisäksi annamme asiantuntijakonsultaatioita mm. palvelutarpeen arviointia tekeville sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä lääkinnälliseen kuntoutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Haemme kahta terveyskeskuslääkäriä kotihoitoon, ympärivuorokautiseen hoitoon ja arviointi- ja kuntoutusosastoille. Tehtävänäsi on toimia kliinistä työtä tekevänä lääkärinä osana moniammatillisia tiimejä. Työsi on vaihtelevaa: työviikko voi koostua esimerkiksi kotihoidon tiimipäivistä ja hoivakotien etä- ja lähikonsultaatioista tai kuntoutusosastotyöstä. Työ on liikkuvaa ja itsenäistä.

Saat perehdytyksen ja tukea työhösi kokeneilta erikoislääkäreiltämme – geriatreja palveluksessamme on yli 10. Myös erikoistuvana lääkärinä olet lämpimästi tervetullut joukkoomme. Saat laadukasta ohjausta erikoistumispolullasi. Meillä on koulutusoikeudet geriatrian ja yleislääketieteen erikoisaloilla.

Pidetyssä, kehittämisorientoituneessa yksikössämme työskentelee lähes 40 lääkäriä. Työpisteemme sijaitsevat eri puolilla Helsinkiä. Yksikköä johtaa ylilääkäri ja terveyskeskuslääkäreiden lähiesimiehinä toimivat alueelliset apulaisylilääkärit.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Kolme hyvää syytä hakea Helsingin kaupungille töihin:

  • Erittäin monipuoliset uramahdollisuudet
  • Voit vaikuttaa haluamasi työpaikan sijaintiin
  • Laajat etätyömahdollisuudet

Rekrytointia hoitaa Medimanageri, olethan yhteydessä Saanan mikäli sinulla on kysyttävää työnhakuun tai tehtävään liittyen.

Rekrytointiasiantuntija Saana Lippo / 045 6304 893 / saana.lippo@medimanageri.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Medimanageri Oy
Medimanageri Oy

Medimanageri Oy on lääkärivuokraukseen ja suorarekrytointiin erikoistunut yritys. Toimistomme sijaitsee Oulussa, mutta toimintaa meillä on valtakunnallisesti koko maassa. Tuotamme tällä hetkellä henkilöstöpalveluita mm. julkiselle sektorille kymmeniin eri kuntiin ja kaupunkeihin. Medimanageri on osa Barona konsernia.