Test Engineer, Automation

Test Engineer, Automation

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
18.12.2022

Haluatko päästä testaamaan Suomen vetovoimaisimman finanssialan toimijan järjestelmien toimivuutta ja osaksi testauksen edelläkävijätiimiä?

Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani, joka tukee OP:n toimintoja tuottamalla heille muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Tribedo vauhdittaa OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja, asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme nyt automaatiotestauksen asiantuntijoita OP:n Helsingin toimipisteeseen, testaamaan erilaisia finanssialan järjestelmiä ja ohjelmistoja. Testaajia tarvitaan useisiin eri tiimeihin, joten työssäsi pääset tutustumaan laaja-alaisesti OP Ryhmän eri toimintoihin.

Testiautomaatioyksikkö ratkaisee OP Ryhmän eri liiketoimintojen testaustarpeita, toimimme läheisessä yhteistyössä liiketoimintojen ja teknisten asiantuntijoiden kanssa.

Testaajana vastaat mm. järjestelmien tai ohjelmistotestauksen ratkaisujen teknisestä ylläpidosta ja kehityksestä. Osallistut myös testaukseen liittyvän dokumentaation ylläpitoon sekä toimintamallien kehittämiseen. Teet töitä tiiviisti OP:n testaukseen keskittyneiden ydintiimien kanssa. Toimit lisäksi läheisessä vuorovaikutuksessa järjestelmä-/ohjelmistoratkaisuja hyödyntävien liiketoimintayksiköiden kanssa, joten sinulla tulee olla hyvät kommunikaatio- ja vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää riittäviä tietoteknisiä valmiuksia testiautomaatio työkaluista sekä aiempaa kokemusta testiautomaatio kehitys- ja/tai ylläpitotehtävistä. Jira ja Confluence ovat sinulle tuttuja kuten myös ketterät toimintatavat/projektit. Aiempi kokemus finanssialalta on eduksesi.

Lisäksi arvostamme seuraavia asioita:

  • Kokemuksen mobiili-, web- ja API -testauksesta

  • Kyvykkyyden koodata Javalla tai Pythonilla

  • Kokemuksen laajojen järjestelmien end-to-end testauksesta

Vastineeksi osaamisestasi tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen palkan, tiimin tuen työssä onnistumiseen sekä erinomaiset puitteet työskentelylle. Tarjoamme myös työhyvinvointiasi tukevat henkilöstöedut.

Työllistyt tehtävään Tribedo Oy:n kautta. Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Halutessasi voit myös tehdä osa-aikaisesti tuntitöitä tai omalla toiminimellä.

Edistämme rekrytointiprosessia haastatteluiden osalta jo hakuaikana. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä, joten haethan pian!

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valitulle henkilölle teetetään huumausainetestaus ja tarkistetaan myös luottotiedot.

Lisätietoa tehtävästä antaa Mikko Laine, mikko.laine@op.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Tribedo Oy
Tribedo Oy

Tribedo on OP Ryhmän 2001 perustama ja 2021 lähtien yhdessä Bravedon kanssa omistama palveluyhtiö. Tribedolla (ent. Opset) on vahva ymmärrys sekä OP Ryhmän että finanssialan erityispiirteistä. Tribedo toimii 5 eri paikkakunnalla ja työllistää lähes 800 alan ammattilaista.