Testaus- ja suunnitteluinsinööri

Testaus- ja suunnitteluinsinööri

Sijainti
Oulu
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
4.10.2022

Meka Pro Oy hakee insinööriä testaus- ja suunnitteluosastolleen Ouluun, kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävässäsi voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Tehtävässäsi olet vastuussa Meka Pro Oy:n olemassa olevien, sekä uusien tuotteiden mekaanisesta ja sähköisestä testauksesta sekä suunnittelusta. Osallistut myös mekaanisen mittauksen kehitykseen. Tuotesuunnittelu, sekä tuotedatasta huolehtiminen on oleellinen osa työtäsi.

Tehtävässä suoriutuminen vaatii ongelmanratkaisukykyä itsenäisesti sekä tiimissä ja saumatonta yhteistyötä eri sidosryhmien väillä, kuten hankinnan ja tuotannon kanssa.

Näiden lisäksi odotamme hakijalta seuraavia ominaisuuksia:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta korkeakoulutasolta
  • halu oppia uutta huolimatta koulutustaustasta ja kokemuksesta
  • työkokemusta 3D suunnittelusta
  • eduksi katsotaan, mikäli Solidworks, Autodesk Revit ja Aveva E3D ovat hakijalle ennestään tuttuja
  • materiaaliopin, lujuusopin ja tuotannon tuntemus katsotaan eduksi
  • englannin kielitaito sujuvalla tasolla

Tässä Sinulle hieno mahdollisuus kehittyä mekaanisen mittaamisen ja suunnittelun saralla kasvavassa vakaavaraisessa yrityksessä.

Kiinnostuitko? Hienoa!

Klikkaa itsesi hakijaksi hakulinkin kautta ja kerro meille osaamisestasi. Teethän hakemustekstin ja CV:n englanninkielisenä. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan - Anna-Maija Räisänen puh. 050-5532150.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Meka Pro Oy
Meka Pro Oy

Propria -konserni on kansainvälisesti kasvava ja dynaaminen perheyhtiö. Konserniin kuuluvat liiketoimintayhtiöt Meka Pro Oy ja Unipro Oy. Meka Pro Oy on yksi johtavista kaapelitiejärjestelmiä valmistavista ja myyvistä yrityksistä Pohjoismaissa. Meka Pro Oy:n liikevaihdosta viennin osuus on 30 %. Unipro Oy on valaistuksessa käytettävien kosketinkiskojärjestelmien valmistaja ja myyjä. Unipro Oy viennin osuus on n. 95 % maailmanlaajuisesti. Propria -konsernin liikevaihto ylitti viime vuonna 47 milj. euroa.

Tutustu yritykseen