Tietoturva-asiantuntija

Tietoturva-asiantuntija

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Haemme Työllisyysrahastoon tietoturva-asiantuntijaa kasvavaan tietoturvatiimiimme

Tietoturva-asiantuntijan vastuulla on tietoturvan operatiiviset vastuut, sekä niiden kehittäminen Työllisyysrahaston arkkitehtuuriratkaisujen mukaisesti. Edistät rahaston riskienhallintaa tietoturvallisuuden näkökulmasta ja koordinoit niihin liittyviä työtehtäviä sekä kehität menetelmiä ja välineitä yhteistyössä Työllisyysrahaston muiden vastuuroolien kanssa.

Etsimme henkilöä, joka ei pelkää haasteita sekä on halukas kehittämään jatkuvasti omaa osaamistaan. Sinulla tulisi olla jo muutaman vuoden kokemus M365 E5 Security tai E5-lisenssien tietoturvatoiminnallisuuksien hallinnasta.

Olet mukana tietoturvallisuuteen liittyvien häiriöiden häiriöhallinta- ja palvelujen tietoturvavalvonnan prosesseissa sekä niiden kehittämisestä. Työtehtäviisi kuuluu mm. toteuttaa tietoturvaan ja tietoturvariskien hallintaan liittyviä tehtäviä ja suunnittelutoimia, auttaa ja ohjeistaa, kehittää ja osallistua kehittämisprojekteihin ja palvelutuotantoon.

Näiden lisäksi onnistuminen tehtävässä edellyttää:

  • Vähintään 3 vuoden työkokemus asiantuntija- ja tietoturvatehtävistä
  • Osallistumista auditointien valmisteluihin (dokumentaatiota), teknisten dokumenttien tuottamiseen ja päivittämiseen.
  • M365 E5 tietoturvakokonaisuuden osaaminen ja hallinta: Defender for Endpoint, CAS, AIP, Defender for O365, Defender for Identity jne.
  • Azure Sentinel -lokilähteiden ja Azure AD -identiteetin hallintaa ja ylläpitoa
  • Microsoft-infrastruktuurien osaamista
  • Tietoturvaratkaisuiden teknisten toteutusvaihtoehtojen ja niiden tarkoituksenmukaisuuden tuntemusta
  • Sovellusympäristön ja palvelinympäristöjen hallinnan, ylläpidon ja konfiguraatioiden tuntemus
  • Itseohjautuvuutta, ongelmanratkaisu- ja stressinsietokykyä

Ennen kaikkea intohimo tietoturva-asioita kohtaan, pitkäjänteinen työskentelyote ja hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat edellytys tehtävässä menestymiselle!

Liity joukkoon

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin miellyttävässä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa.

Kiinnostuitko?

Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.5.2022. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n rekrytointikonsultti Visa Varpenius. Visan tavoitat numerosta 044 052 6429 tai sähköpostitse visa.varpenius@barona.fi.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulontaan, luottotietokyselyyn ja Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitykseen (Turvallisuuslaki 726/2014).

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Työllisyysrahasto
Työllisyysrahasto

Työllisyysrahasto on työpaikka, jossa tehdään merkityksellistä asiantuntijatyötä. Luomme hyvinvointia, turvaa ja vakautta työn muutoksissa. Rahasto kerää työttömyysvakuutusmaksut, joilla rahoitetaan ansiosidonnaista työttömyysturvaa ja edistetään palkansaajien ja yrittäjien osaamisen kehittämistä aikuiskoulutusetuuksilla. Meidän visiomme on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija ja digitaalisen ajan työpaikka. Asiakkaitamme ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Opastamme ja neuvomme työttömyysvakuutusmaksu- ja aikuiskoulutusetuusasioissa sekä osallistumme toimialaa koskevan lainsäädännön kehittämiseen. Tietotekniikan merkitys toiminnassamme on ratkaisevan tärkeää. Kehitämme nyt voimakkaasti Työllisyysrahaston toimintaa tukevan tietotekniikan johtamista ja tehokasta kehittämistä.

Tutustu yritykseen