Tietoturvapäällikkö / SPR Veripalvelu, Vantaa

Tietoturvapäällikkö / SPR Veripalvelu, Vantaa

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
2.4.2023

Liity auttamisen ketjuun! Veripalvelu on työympäristönä ainutlaatuinen. Olet mukana auttamisen ketjussa luovuttajalta potilaalle. Teknologiaratkaisumme ovat modernit ja kehitämme jatkuvasti uusia osa-alueita liittyen niin verihuoltoketjun kokonaisuuteen kuin esimerkiksi biopankkitoimintaan liittyen. Näiden ratkaisujen laadukas ja ajanmukainen tietoturva on kaikkien suomalaisten etu.

Etsimme asiantuntijatiimiimme uutta Tietoturvapäällikköä suunnittelemaan, koordinoimaan ja kehittämään SPR Veripalvelun tietoturvaa ja tietoturvallisuuspalveluja yhdessä toimittajien ja Digitaaliset palvelut -yksikön asiantuntijoiden kanssa. Tietoturvapäällikön tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Mainitun suunnittelu-, koordinointi- ja kehitysvastuun lisäksi Tietoturvapäällikkönä saat vastuullesi tietoturvallisuuden seurannan, tilannekuvan päivittämisen ja mittaamisen. Sinulla on kokonaisvastuu Veripalvelun tietoturvan suunnitelmallisesta ja määrätietoisesta kehittämisestä sekä ylläpidosta. Tehtävän keskeiseen sisältöön kuuluvat: tietojärjestelmiin, tietoverkkoihin, laitteisiin ja tiloihin, kapasiteettipalveluihin (konesali- ja pilvipalvelut) liittyvät tietoturvaratkaisut sekä SOC-palvelut. Työn olennainen osa on tietoturvadokumentaation ylläpito. Osallistut tietoturvariskien hallintaan ja Veripalvelun tietoturvakulttuurin kehittämiseen.

Olet mukana pitkäjänteisessä kehitystyössä, pääset oppimaan uutta ja näet työsi jäljen palveluidemme tuotantoratkaisujen edistämisessä. Työsi tukena ovat Digitaaliset palvelut -yksikön kahdentoista hengen tiimi sekä Veripalvelun asiantuntijoista koostuva vahvan yhteishengen omaava joukko Vantaan Vehkalassa.

Odotamme sinulta

 • Kokonaisvaltaista tietoturvaosaamista
 • Mielellään muutaman vuoden kokemus jatkuvien palvelujen ja tietoverkkojen tietoturvasta
 • Tuntemusta ISO/IEC 27 001 - standardin vaatimuksista, toimeenpanosta ja sen mukaisesta toiminnasta sekä yleisten tietoturvasäännösten tuntemusta
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Taitoa dokumentoida ja kirjoittaa
 • Hyvää priorisointi- ja paineensietokykyä ja erinomaisia yhteistyötaitoja
 • Oma-aloitteista ja järjestelmällistä otetta asioiden loppuun saattamiseen

Eduksi katsomme

 • Kokemuksen tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän kehittämisestä
 • Alan sertifioinnit ja tutkinnot (CISSP, CISM, CISA ym.)

Tarjoamme sinulle:

Edellä mainittujen vaatimusten vastineeksi tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden toimia vastuullisessa roolissa yhteiskunnallisesti merkittävien projektien keskipisteessä, joiden vaikutus näkyy satojen tuhansien ihmisten elämässä.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittämään toimintakriittisiä tietojärjestelmiä ja tietoturvapalveluita, monipuolisen tehtäväkentän sekä hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen.

Merkityksellisen ja kiinnostavan työn lisäksi tarjoamme sinulle kattavat henkilöstöetumme, joihin kuuluu muun muassa:

 • Pitkät lomat
 • Uudet toimitilat Vantaan Vehkalassa, juna-aseman vieressä
 • Kuntosalin ja ohjattuja liikuntatunteja toimistollamme
 • Työsuhdepyöräetu
 • Kattava työterveyshuolto

Haluatko liittyä tiimiimme ja tulla osaksi auttamisen ketjua?

Jätä hakemuksesi Tietoturvapäällikön tehtävään viimeistään sunnuntaina 2.4.2023. Lisääthän hakemukseesi mukaan motivaatiokirjeen, ja muut tärkeimmät dokumentit, esim. mahdolliset sertifikaattitodistukset.

Jatkoon valitulle henkilölle teetätetään turvallisuusselvitys.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Northstar Talentin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Eero Miettinen (eero.miettinen @ northstartalent.com)

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
SPR Veripalvelu
SPR Veripalvelu

Suomen Punainen Risti, Veripalvelu tuottaa sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavia turvallisia ja tehokkaita verivalmisteita sekä laboratoriopalveluja. Huolehdimme veren keräämisestä vapaaehtoisilta verenluovuttajilta potilashoidon tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme sairaaloille myös kantasolujen ja elinten siirtoja tukevia palveluita. Olemme osa ainutlaatuista auttamisen ketjua luovuttajien ja terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Veripalvelu on voittoa tavoittelematon organisaatio. Vuosibudjettimme on noin 60 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 500 henkilöä.

Tutustu yritykseen