TIG-hitsaaja Akaaseen

TIG-hitsaaja Akaaseen

Sijainti
Akaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.5.2022

Etsimme asiakkaallemme Akaaseen TIG-hitsaajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työssäsi valmistat ohutlevyosia ja työtehtäväsi pitävät sisällään pääasiassa ohutlevyn leikkuuta, kanttausta ja TIG-hitsausta. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa. Tehtävään annetaan kattava perehdytys ja lopullinen työnkuva määräytyy osaamistasosi mukaan.

Hakijalta vaadimme kokemusta TIG-hitsauksesta. Alan koulutus katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme hyvää työmotivaatiota ja periksiantamatonta asennetta työtä kohtaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja mielenkiintoisen hitsaajan tehtävän. Saat tehtävään erinomaisen perehdytyksen ja tueksesi ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä arvostetun organisaation. Tehtäviin valitut henkilöt työllistyvät alkuun Barona Teollisuus Oy:n kirjoille määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä menestyminen avaa kuitenkin erinomaiset mahdollisuudet töiden jatkumiseen myös määräaikaisuuden jälkeen.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään viipymättä oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessasi millaista osaamista sinulta löytyy (hitsausluokat yms).

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa