TIG-Hitsaaja, Mansner Oy Hienomekaniikka

TIG-Hitsaaja, Mansner Oy Hienomekaniikka

Sijainti
Karkkila
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2022

Haemme asiakasyrityksellemme Mansner Oy Hienomekaniikka TIG-Hitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen päivätyöhön. Tulet toimimaan yhdessä toisen hitsaajan kanssa ja työnkuvaasi tulee kuulumaan jossakin määrin myös muita tuotannon tehtäviä. (esim. kiillotusta, lasikuulapuhallusta, kokoonpanoa tai koneistusta) Työllistyt suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Tarjoamme sinulle vakituisen työtehtävän vakavaraisessa perheyrityksessä. Kokemuksesi, osaamisesi ja motivaatiosi vaikuttavat ansiotasoosi. Työ on päivätyötä ja tulet työllistymään yritykseen, jossa on vahvasti panostettu työskentelytiloihin, koneisiin ja laitteisiin. Työskentelemme 40 h/vko, jolloin sinulle kertyy myös työajan lyhennykset eli ”pekkaset”.

Pärjäät tehtävässä, kun sinulla:

  • Kokemusta Tig-hitsauksesta ja olet suorittanut alan koulutuksen
  • Kykenet suoriutumaan hitsaajan pätevyyskokeesta (ISO 9606-1 141 T BW FM 5)
  • Suomen kielesi on sujuvaa
  • Omaat valmiudet tehdä myös muita tehtäviä hitsaustyön rinnalla
  • Teetätämme sinulle näytetyön haastattelun aikana

Kerrothan hakemuksessasi lisää taustastasi ja motivaatiostasi hakea tätä tehtävää. Lisätietoja saa soittamalla Jari Kajanne 043 211 3184 Barona

Toivomme, että tuot hakemuksessasi esille osaamisesi lisäksi myös palkkatoiveesi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Mansner Oy Hienomekaniikka

Mansner Oy Hienomekaniikka on sopimusvalmistaja sähkö- ja elektroniikkateollisuudelle, prosessiautomaatioteollisuuden venttiilien ja säätölaitteiden valmistajille, mittauslaitevalmistajille, sairaalateknologian laitevalmistajille sekä koneautomaatiolaitteiden valmistajille.