TIG-Hitsaaja

TIG-Hitsaaja

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
2.10.2022

Haemme kotimaiselle asiakasyrityksellemme Helsingin Levytyö Oy:lle konepajaympäristöön ohuen rosterilevyn TIG-hitsaajaa Helsinkiin.

Toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta TIG-menetelmällä. Monipuolinen hitsauskokemus eri ainevahvuuksista ja hitsattavista materiaaleista lasketaan eduksi. Tehtävä ei edellytä hitsausluokkia, mutta ne katsotaan eduksi.

Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta hitsaamisesta. Hitsausmenetelmänä on pääasiassa TIG-hitsaus ja materiaali on ruostumaton ohutlevy. Muiden menetelmien ja materiaalinen tuntemus ja voimassa olevat luokat katsotaan kuitenkin suureksi eduksi.

Tarjoamme osaajalle todella kovan palkkatason, hyvät ja ammattitaitoiset työkaverit. Työssä on mahdollisuus kehittää osaamistaan myös muissa konepajan monipuolisissa metallitöissä tilanteen mukaan.

Töitä tehdään päivävuorossa. Työtehtävä on aluksi 6kk määräaikaisuus, mutta sen jälkeen on erinomainen mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin täytä hakemus oheisen linkin kautta. Lisätietoja saat Ari Kumlanderilta, ari.kumlander@barona.fi

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Helsingin Levytyö Oy
Helsingin Levytyö Oy

Helsingin Levytyö Oy on vuonna 1993 perustettu ohutlevytuotteita valmistava yritys. Toiminta-ajatuksenamme on valmistaa laadukkaita kotimaisia tuotteita asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Parasta osaamistamme edustavat perinteisen teräksen, ruostumattoman ja haponkestävän teräksen, alumiinien ja messingin käsittelytaitomme. Laserleikkaamme kuitulaserilla monia materiaaleja, kuten ruostumatonta ja haponkestävää terästä, alumiinia, kuparia sekä messinkiä. Tekniset ongelmasi ratkaisemme vankalla suunnittelukokemuksellamme ja SolidWorks 3D-mallinnusohjelmalla.